At eti ticaretinin bir başka boyutu

Adıyaman'da çöp konteynerında çıkan at kafası herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Çıkan at kafası, mübarek ramazan ayında Adıyaman halkını tten uzaklaştırdı. Kaçak yollarla kesilen at eti operasyonları zaman zaman düzenlenmekte.

Haberler 06.06.2017 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda çöp konteynernda çkan at kafas herkesi hayretler içerisinde brakt. çkan at kafas, mübarek ramazan aynda Adyaman halkn tten uzaklatrd. Kaçak yollarla kesilen at eti operasyonlar zaman zaman düzenlenirken, yaanan bu gelime sonrasnda kaçak at eti ticareti yapan ve at kesen kii ya da kiiler aranmakta..

Gece geç saatlerinde Türkiye Petrolleri Mahallesine bir araç ile gelen kimlii belirsiz 3 ahs araçtan inerek araç içerisinden indirdikleri kesik at kafasn çöp konteynerinin içerisine atarak olay yerinden hzla kaçt. Bir süre sonra çöpten kokularn yükselmesiyle birlikte çöp konteyneri içerisine bakan mahalle sakinleri durumu Adyaman Belediyesine bildirdi. Olay yerine gelen Adyaman Belediyesi temizlik ekipleri çöp konteyneri içerisinde bulunan kesik at kafas ile çöpleri çöp kamyonuna boaltt. Temizlik görevlileri bir süre sonra mahalleden ayrlrken yaanan olaya mahalle sakinleri sert tepki gösterdi. Ramazan Aynda bile eek yada at kesen kiilerin yakalanarak gerekli cezaya çarptrlmasn isteyen mahalle sakinleri, Gece saatlerinde bir araç ile gelen 3 kii çöp konteynrnn içerisine bir eyler attktan sonra buradan hzla kaçmlar. Gündüz saatlerinde havann snmasyla birlikte çöpün ar pis kokmasyla merak edip çöp içerisine baktk. çöp içerisine baktmzda kesilmi bir at kafas görünce oldukça ardk. Adamlar bu mübarek Ramazan Aynda bile at kesmiler. Kokudan duramadk. Bizlerde belediye ekiplerine söyledik, onlarda gelip çöpü tamamen alp götürdüler. Eminiz ki kesilen bu atn eti kasaplara satm ve orandan da biz vatandalarn mutfaklarna gelecek. Bu eti herkes yiyecek yazk günah deil mi. Bizler bu olay yapan ahslarn yakalanp gerekli cezalara çarptrlmasn istiyoruz ifadelerini kulland. (türkiyegazetesi)

Ana Sayfaya Git