Atomculara yöneldiler!

Vatandaşlar geçiş döneminde korunmak için atomculara yöneldi

Haberler 05.10.2021 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

K aylarnn kendini gösterdii bu günlerde özellikle bata grip olmak üzere enfeksiyon hastalklar da balarken, vatandalar doal yollardan korunmak için meyve karm olan atoma yöneldi.

Vatandalar bu geçi döneminde enfeksiyon hastalklarndan korunmak için adna, çeit çeit meyvelerin karmyla yaplan içecek için soluu atomcularda alyor. Kimi nar, greyfurt, limon, portakal karmndan oluan özel grip atomunu tercih ediyor, kimisi ise portakal suyu, havuç suyu ya da 11 çeit meyveden oluan atom tercih ediyor.

Diyarbakrda atomcu olarak bilinen ve bu dönemde youn bir talebin olduunu belirten Muhammed Gezer, Bildiimiz üzere u an salgn hastalk var onunla mücadele ediyoruz, her ne kadar yapm olduumuz Covid-19 as olumlu cevap verse de insanlar yine de korunmann organik yollarn aryor ve meyve sebze gibi ürünlere talep oluuyor. Bizde birçok meyvenin karmyla oluturduumuz ifa kayna içecek olan atomu yaptmz için, insanlar bu geçi döneminde youn talep gösteriyor dedi.

GÜN çNDE SPARLERE YETEMEDMZ OLUYOR

Özellikle k aylarnda youn bir talep ile karlatklarn dile getiren Muhammed Gezer, gün içerisinde siparilere yetiemediklerinin de olduunu söyledi. Gezer, Bu tür doal içecekler böyle mevsim geçilerinde hastalktan korunmak için insanlarn bir numaral tercihi haline geldi. Biz de bu dönemde sipari yetitirmekte zorlanyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git