Avukatın montajlı fotoğrafını paylaşıp, tehdit etti; öldürüldü

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde T.S., avukat olan kardeşi S.S. ile husumetli Gökhan Altuğ’u, otomobiliyle çarptıktan sonra tabancayla vurarak öldürdü. Altuğ’un bir gün önce S.S.’nin yüzünü, iç çamaşırlı kadın vücuduna montajladığı fotoğrafı, sosyal medya hesabından paylaşıp tehdit ettiği, sabah da hem evine hem de iş yerine gittiği ortaya çıktı.

Haberler 26.01.2022 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dörtyol ilçesinde pansiyon ileten Gökhan Altu, kendisinin de duygu besledii amcasnn kzyla ilikisi olduunu öne sürdüü avukat S.S. arasnda bu nedenle husumet dodu. Bir süre önce Gökhan Altu, sosyal medya hesabndan kuzeniyle avukat S.S.nin iliki yaadn öne sürdü. Avukat S.S.nin aabeyi T.S., araya girip Altu ile kardeini bartrd. Ancak bir süre sonra taraflarn aras yeniden bozuldu.

DÜN GECE FOTORAFINI MONTAJLADI

Uyuturucu bamls olduu öne sürülen Gökhan Altu, dün gece saatlerinde avukat S.S.nin yüzünü, iç çamarl kadn vücuduna montajlad fotoraf, sosyal medya hesabndan paylat. Altu, gittii S.S.nin avukatlk bürosunun giriindeki ziller ile tabelalarn da fotorafn paylap, avukat ile aabeyi hakknda tehditler savurdu.

OTOMOBLLE çARPIP, TABANCAYLA VURDU

Gökhan Altu, bugün sabah saatlerinde S.S.nin evine ve avukatlk ofisine gitti, ancak kendisine ulaamad. Altu, avukatlk bürosunun yaknlarnda beklerken, bu srada aracyla yoldan geçen T.S.yi gördü. T.S., kendisini durdurmaya çalan Gökhan Altua çarpt. Aracn durdurup inen T.S., silahn çekip, çarpmann etkisiyle savrulup bir i yerine düen Altua ate etti.

HASTANEDE ÖLDÜ

çevredekilerin ihbar üzerine bölgeye polis ve salk ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin ilk müdahalesini yapt Gökhan Altu, kaldrld Dörtyol Devlet Hastanesinde doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. T.S. ise polis ekiplerine teslim oldu.

T.S.nin emniyetteki sorgusunun sürdüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git