Avukatların iddiası

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatı Mahsuni Karaman, Kobani iddianamesiyle ilgili olarak “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve arkadaşlarını da ‘gizli sanık’ yapmış. AKP’liler farkında mı? Gelecekte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çözüm sürecinden dolayı yargılanmasının altyapısı mı hazırlanıyor?" dedi.

Haberler 19.01.2021 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eski HDP E Genel Bakan Selahattin Demirtan da aralarnda bulunduu 108 sank hakknda Ankara Cumhuriyet Basavclnn hazrlad 3 bin 530 sayfalk Kobani iddianamesiyle ilgili dikkat çekici bir iddiada bulunuldu. Demirtan avukat Mahsuni Karaman, Twitter hesabndan yapt paylamda, iddianamede Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann gizli sank yapldn ileri sürdü. Kahraman, paylamnda unlar belirtti::

AVUKATLARIN DDASI

3 bin 530 sayfalk yeni iddianamenin asl sürprizi gizli tank deil, gizli sank galiba. Ankara Basavcl, yeni Kobani iddianamesinde çözüm sürecini suç sayarak Cumhurbakan Erdoan ve arkadalarn da gizli sank yapm. çözüm sürecinde bizzat Devletin talimat ile gerçekletirilen Kandile gidilerin suç saylmas, Erdoan ve arkadalarn da imdilik gizli sank yapar. AKPliler farknda m? Gelecekte, Cumhurbakan Erdoann çözüm sürecinden dolay yarglanmasnn altyaps m hazrlanyor?

Ana Sayfaya Git