Ayakkabısı çalınınca!

Camide çaldırdığı 700 liralık ayakkabısı için suç duyurusunda bulundu

Haberler 04.05.2019 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte çar Camiine cuma namaz klmaya giden bir vatandan ayakkabs çalnd. Ayakkabsnn deerinin 700 lira olduunu söyleyen vatanda suç duyurusunda bulundu.

Siirt çar Camiinde cuma namaz klan Osman Kzlkayann ayakkabs çalnd. Camiye girerken ayakkabla koyduu ayakkabsnn olmadn gören Kzlkaya emniyete giderek suç duyurusunda bulundu.

Ayakkabsnn çalnmasndan dolay aknlk içinde olduunu belirten Osman Kzlkaya, Bugün kalktmda sabah, namaz için hazrlk yaptm. Cuma namazna gelirken ayakkabm ayakkablklarn oraya braktm. Cuma namazndan çktktan sonra ayakkabm göremedim. Herkesin gitmesini bekledim. Her yere baktm yine ayakkabm göremedim. Baktm ki ayakkabm çalnm, polisi aradm. Kamera kaytlarnda çocuun yüzü belli ayana girmedii halde zorla ayana sokmaya çalt ve götürdü ayakkaby. Yurt dndan bu ayakkab bana geldi yaklak 700 lira civarnda. çok deer verdiim arkadam tarafndan bana getirildi. Cuma namazndan beri buradaym. Bir türlü bulamadk ayakkaby. Emniyete giderek suç duyurusunda da bulundum. En ksa zamanda ayakkabmn bulunmasn istiyorum dedi.

700 liralk ayakkabs için suç duyurusu

çar Cami imam Nevzat Erdabakolu ise imdi belirtmek isterim ki bazen cuma günleri bir iki veya üç Müslüman kardeimizin ayakkablarnn çalnmas gerçekten bizi üzmektedir. Bu olayla ilgili bir haber aldmzda biz hemen polise haber veriyoruz. Polis kardelerimizde camideki kamera kaytlarn incelemeye geliyor ve gereken ilemleri yapmaktadr. Ancak ibadet için camiye gelen Müslüman kardeimizin slamn kessin bir ekilde haram kld tasvip etmedii hrszlk gibi bir olay yapmasnda gerçekten bizi üzmekte yapan kiiye yakmamakta ve camiye gelen cemaatin tamamn üzmektedir diye konutu.

Ana Sayfaya Git