Aydın Kuşadası'nda da son dakika zehirlenme! Bu kere minicik öğrenciler

Günlerdir gündemden çıkmak bilmeyen asker zehirlenmelerine bir yenisi daha eklendi. Aydın Kıuşadası'nda da bir anaokulunda yedikleri yemekten zehirlenen çok sayıda anaokulu öğrencisinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Haberler 20.06.2017 - 02:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Günlerdir gündemden çkmak bilmeyen asker zehirlenmelerine bir yenisi daha eklendi. Aydn Kuadasnda da bir anaokulunda yedikleri yemekten zehirlenen çok sayda anaokulu örencisinin hastaneye kaldrld örenildi. Kuadasnda yedikleri öle yemeinden zehirlenen 47si çocuk 2si görevli toplam 49 kii yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldrld.

Kuadasnda bir anaokulunda eitim gören örenciler ve görevli personel, bugün okulda öle yemeinde yedikleri tavuk, pilav ve ayrann ardndan mide bulants ve kusma ikayetiyle hastanelere bavurdu. Kuadas Devlet Hastanesi ve çevredeki özel hastanelere kaldrlan 47si çocuk, 2si görevli toplam 49 kii tedavi altna alnd. Tedavileri tamamlanan 34 çocuk taburcu edilirken, 13ü çocuk 2si görevli 15 kiinin ise tedavilerinin sürdüü bildirildi. Hastanelerde yaplan incelemelerde, çocuklarn yedikleri yemekten zehirlendii ortaya çkt. Yetkililer, kesin sonucun tahlil ve çocuklara verilen yemekten numune alnmasnn ardndan ortaya çkacan belirtti.

Konuyla ilgili açklama yapan anaokulu yönetimi, yemei okullarnda kendilerinin piirdiini ve zehirlenme konusunda sudan üphelendiklerini söyledi. Velilerin yapt suç duyurusu üzerine, söz konusu anaokulunun 32 yandaki açs N.Y. ifadesi alnmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan, Kuadas Toplum Sal Merkezi Müdürlüü ile Kuadas Emniyet Müdürlüünden oluturulan bir ekip, savcln talimat ile anaokulundaki yemek ve içeceklerden numune ald. Olayla ilgili balatlan soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git