Aydın son dakika! Bir otobüs kazası daha

Dün Muğla'da meydana gelen korkuç otobüs kazasından sonra bugün de nişan merasiminden dönenleri taşıyan otobüsün kaza yaptığı ve otobüs içersinde bulunan 38 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Haberler 14.05.2017 - 16:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dün Mulada meydana gelen korkuç otobüs kazasndan sonra bugün de nian merasiminden dönenleri tayan otobüsün kaza yapt ve otobüs içersinde bulunan 38 kiinin yaraland örenildi.

Hafta sonu Aydndan Adanaya nian merasimine giden Aydnllar tayan otobüs Konyada devrildi. Kazada 38 kii yaraland örenildi. Kaza, sabah saatlerinde Konya-Afyonkarahisar karayolunun 65inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adanadan niandan dönenleri Aydna tayan S.C. idaresindeki 09 DA 555 plakal otobüs, kontrolden çkarak arampole devrildi. Kaza yerine çok sayda ambulans sevk edilirken, otobüste bulunan 41 kiiden 38inin yaralanarak çeitli hastanelerde tedavi altna alnd.

Kazadan yara almadan kurtulan yolculardan Alian U., birkaç defa muavini uyardklarn söyleyerek, Otobüste savrulma gibi bir eyler oldu. Muavin sknt yok dedi. Benzinlie gireceim dedi. Ondan sonra yavalad ama gözümüzü kaza ile açtk diye konutu.

Kazazedelerin Aydndan kafile eklinde Adanadaki nian törenine katldklar ve niann ardndan Aydna döndükleri örenildi. (haberturk)

Ana Sayfaya Git