Aydın’da bir polis memuru intihar etti

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde görevli polis memuru 42 yaşındaki Hüseyin Gönen, henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, mesai saatinde tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Haberler 20.10.2015 - 12:28 Son Güncelleme : 20.10.2015 - 12:28

Süleyman Demirel Bulvarı Kuşadası Otobüs Terminalinde bulunan Kuşadası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde görevli evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Gönen, henüz belirlenemeyen bir nedenle bunalıma girdi. Görev yaptığı kurumdaki bir odada, bugün saat 03.30da, belindeki tabancasını çıkarıp başına ateş etti. Silah sesini duyup odaya koşan meslektaşları, Göneni kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Göneni ambulansla Söke Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Hüseyin Gönen, yaşama tutunamadı. polis memurunun cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen Mustafa Gönenin cenazesinin memleketi Yozgata gönderileceği belirtildi. polis memurunun eşinin Kuşadasında bir okulda yönetici olarak görev yaptığı öğrenildi.

Ana Sayfaya Git