Aydınlık Gazetesi GYY İlker Yücel tutuklandı! Hem de o haberden

Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel'in tutuklanması geçtiğimiz güne damgasını vurmuştu. Iğdır'da gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İlker Yücel sulh ceza hakimliğince tutulandığı açıklandı. Tutuklanma sebebinin bir habere dayalı olduğu belirtildi.

Haberler 04.06.2017 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aydnlk gazetesi Genel Yayn Yönetmeni lker Yücelin tutuklanmas geçtiimiz güne damgasn vurmutu. Idrda gözaltna alndktan sonra çkarld mahkemece tutuklanan lker Yücel sulh ceza hakimliince tutuland açkland. Tutuklanma sebebinin bir habere dayal olduu belirtildi.

Yücel hakknda, bir habere ilikin tekzip ve düzeltme yaymlamad gerekçesiyle gözalt karar çkarld. Bir programa katlmak üzere Idra gelen Yücel, polis ekiplerince gözaltna alnarak Emniyete götürüldü. Yücel, Idr Emniyet Müdürlüündeki ilemlerinin ardndan adliyeye çkarld. Cumhuriyet savclnda ifadesi alnan Yücel, sevk edildii sulh ceza hakimliince tutukland.

TGB TOPLANTISINDA KONUMUTU

Türkiye Gençlik Birlii Olaanüstü Kongresi Türkiye Barolar Birlii Teoman Evren Kongre Salonunda Türkiyenin dört bir yanndan gelen yüzlerce TGBlinin katlmyla balad.

Sayg duruu ve stiklal Marnn okunmasyla balayan kongre divan seçimi ile devam etti. Kongrede Divan Kurulu Bakanlna Aydnlk Gazetesi Genel Yayn Yönetmeni lker Yücel seçildi.

Kongre konuklar arasnda CHP Milletvekili Bülent Tezcan, Vatan Partisi Genel Bakan Yardmcs Soner Polat, Ulusal Kanal Genel Yayn Yönetmeni Adnan Türkkan ve Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Bakan Aykut Dide yer ald.

Kongrenin divan kurulu bakanlna seçilen TGB eski genel bakan ve Aydnlk Gazetesi Genel Yayn Yönetmeni lker Yücel konumasn yapt.

lker Yücel yapt konumada: Türkiye Gençlik Birliinin 11 yllk mücadele tarihinde olaanüstü kongreyle atlm yapma frsatn bulmu bulunuyoruz. Bu tarihten doan önemli tecrübeler var. Kendini aamayan örgüt alkanlklarnn esiri olur. Bu kongreye 1 adm öne çkma kongresinde diyeebiliriz buna herkesin bir adm öne çkaca bir kongre olacak. dedi.

Ana Sayfaya Git