Ayşegül Atik neden öldü? kimdir?

Ayşegül Atik nede öldü? Ayşegül Atik kimdir? sorusu herkesi üzen Ayşegül Atik öldü açıklamasından sonra çok merak edildi. Usta tiyatrocu Ayşegül Atik hayatını kaybetti. En Son Babalar Duyar dizisi ile ünlü olan AYşegül Atik'i ölüm sebebi ve hayatı hakkında kesitleri sizler için araştrıdık.

Haberler 09.06.2020 - 16:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ayegül Atik neden öldü? Ayegül Atik kimdir? sorusu herkesi üzen Ayegül Atik öldü açklamasndan sonra çok merak edildi. Usta tiyatrocu Ayegül Atik hayatn kaybetti. En Son Babalar Duyar dizisi ile ünlü olan AYegül Atiki ölüm sebebi ve hayat hakknda kesitleri sizler için aratrdk.

72 yandaki Ayegül Atikin uzunca bir süredir kanser tedavisi gördüü açklandç

AYEGÜL ATK KMDR?

Türk Tiyatrosunun önemli deerlerinden ve Yakn Dou Üniversitesi Sahne Sanatlar Fakültesinin kuruluundan itibaren Oyunculuk Anasanat Dal öretim eleman olarak görev yapMAKTAYDI.

1948 ylnda dodu. Asl ad Müride Ersoydur. Ankara Devlet Konservatuvar Tiyatro Bölümünü bitirdi. Devlet Tiyatrosunda bata Gömü, Ezgiler Ezgisi, Ceza Kanunu, Yollar Tükendi gibi oyunlarda rol ald. 1978de Devlet Tiyatrosundan ayrlarak çeitli topluluklarda çalt. Eski ei Ali Atik ve Levent Krcayla TRT tek kanal iken çeitli skeçlerde yer ald. Daha sonra En Son Babalar Duyar gibi, televizyonda çeitli dizilerde oynad.

En son, Yakn Dou Üniversitesinde Oyunculuk Anasanat Dal öretim görevlisi olarak görev ald. Atik, 9 Haziran 2020de geçirdii kalp krizi nedeniyle Mulann Bodrum ilçesinde 72 yanda hayatn kaybetti.

Ana Sayfaya Git