Azerbaycan zaferi için Kur’an okundu

Diyarbakır’da Azerbaycan’ın zaferi için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi

Haberler 09.10.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Azerbaycann igal edilen Karaba için Ermenistana kar sürdürdüü operasyonlara bir destek de Diyarbakrn Kayapnar Belediyesinden geldi. Düzenlenen programda Azerbaycann zaferi için Kuran- Kerim okunarak, dua edildi.

Ermenistan tarafndan yaklak 30 yldr igal altnda tutulan Karaba için mücadele veren Azerbaycan için tüm Türkiye tek yürek olurken, bir destek de Diyarbakrn Kayapnar Belediyesinden geldi. Kayapnar Belediyesi önünde kurulan sinevizyonla duvara Azerbaycan ve Türkiye bayraklar yanstld. Zabta ekipleri, jandarma ekipleri, polis ekipleri, çalanlar ve vatandalarn hazr bulunduu gösterim, pandemi nedeniyle fazla kalabalk oluturulmadan sosyal mesafe korunarak Kuran- Kerim tilavetiyle balad.

KURAN-I KERM OKUNDU

Yaplan Azerbaycana destek etkinliinde konuan Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, bugün karde ülke Azerbaycann yannda olduklarn göstermek için belediye binasn Azerbaycan bayraklaryla donattklarn söyledi. ehitler için dua okunduunu belirten Kaymakam Koç, Bütün kurumlarmz, vatandalarmz buradayd. Pandemi süreci nedeniyle çok kalabalk istemedik. Mesafeli bir kalabalkta onlar için dua okuduk. Biz inanyoruz ki Azerbaycanl kardelerimiz orada igali sona erdirecekleri Ermenistana kar zafer kazanacaklar. Biz de Diyarbakrdan, Kayapnardan onlarn yannda olduumuzu göstermek için bir araya geldik. Buradan onlara selam gönderiyoruz. Allah muvaffakiyetler versin. Allah yar ve yardmclar olmasn diliyorum. Tek millet, iki ülke diyoruz. Tabii ki orada onlarn canlar acrsa burada bizim de canmz acr. Bizim de burada canmz acrsa, orada onlarn can acr biliyoruz dedi.

Kuran- Kerim tilavetinin ve çalnan arklarn ardndan duadan sonra vatandalar alandan ayrld.

Ana Sayfaya Git