Azrail şarkısını dinlerken öldü

At yarışından dönerken Diyarbakır-Viranşehir ilçesinde yaşanan kazada hayatını kaybeden apranti İsmail Çizik (22), Direkli Mahallesi'nde toprağa verildi. Çizik'in kaza anında, 'Azrail' isimli parçayı dinlediği öğrenildi.

Haberler 13.11.2020 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ölümlü kaza olay önceki akam Diyarbar-Viranehir karayolunun Demirci Mahallesi yaknlarnda yaand. Diyarbakrdaki yarlarda at binen apranti smail çizik, kazand kounun ardndan amcas Aydn çizik ile memleketi anlurfaya dönmek üzere yola çkt. smail çizikin kulland otomobil, Evren Öcal yönetimindeki plakas örenilmeyen otomobille kafa kafaya çarpt. Kazada, smail çizik ve dier otomobilin sürücü bankac Evren Öcal, hayatn kaybetti. Amca Aydn çizik ise ar yaraland.

Apranti smail çizikin cenazesi, Direkli Mahallesinde topraa verildi. çizikin amcas Direkli Mahallesi Muhtar Mehmet Ali çizik, Seyis olan amcas Aydn da yanndayd. Katldklar yar kazanarak, eve dönerken talihsiz bir kaza geçirdiler. Kaza hem bizler için hem de at yarçlar için oldukça üzücü bir durum oldu. smailde çok fazla at sevgisi vard, jokey olmak istiyordu. Genç yata kaybetmenin üzüntüsünü yayoruz dedi.

AZRAL ARKISINI DNLYORMU

Öte yandan smail çizikin kaza annda sosyal medyadaki durum ksmndan Azrail isimli arky dinlediini paylat ortaya çkt. çizikin kuzeni Metin çizik, smaille birlikte Diyarbakrdaydm. Beraber yarlara katldk, benim atm da kouyordu. Bu yarlara katlmak için epey mücadele etmiti ve yar kazand için çok mutluydu. Yartan sonra ben yola çktm. Bir süre sonra o da eve dönmek için yola çkt. Yoldayken sosyal medya hesabnn dururum ksmndan Azrail adl parçay dinlediini paylamt dedi.

Ana Sayfaya Git