Bıçaklı kavga da baltalar da konuştu

Malatya'da son dakika bıçaklı ve baltalı adeta çatışma gibi bir kavga çıktığı son dakika açıklandı. Malatya Akçadağ ilçesinde iki grup arasında başlayan kavga da adeta kan aktı. 1 kişinin ağır toplam 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Haberler 11.08.2017 - 03:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malatyada son dakika bçakl ve baltal adeta çatma gibi bir kavga çkt son dakika açkland. Malatya Akçada ilçesinde iki grup arasnda balayan kavga da adeta kan akt. 1 kiinin ar toplam 5 kiinin yaraland örenildi.

Olay Akçada ilçesine bal Dou Mahallesi Teda mevkinde meydana geldi. ddiaya göre, kays bahçesinde çalan Nurettin A. (51), Fuat A.(16), Gürkan K. (21), Yunus Y. (25) ile bölgede kays bahçesi bulunan Levent C. (41) arasnda henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çkt. Türk Silahl Kuvvetleri (TSK) mensubu olduu örenilen Yunus Y.nin üzerinde bulunan silahla havaya iki el ate ettii, balta ve sopalarn kullanld kavgada Nurettin A., Fuat A., Gürkan K., Yunus Y. ile Levent C. yaraland. Kafasna ald balta darbesi sonucu ar yaralanan Yunus Y. Turgut Özal Tp Merkezine kaldrlrken dier yarallar ise Malatya Eitim ve Aratrma Hastanesinin Acil Servisine kaldrld.

Ana Sayfaya Git