Yetim ve öksüzleri sevindiren destek

Diyarbakır'da, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yetim ve öksüz çocukların ailelerine nakdi ve gıda desteğinde bulundu.

Haberler 06.04.2020 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, anne veya babasn çeitli nedenlerle kaybetmi olan çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. lk etapta tespit edilen 18 yetim ve çocuun ailesine nakdi ve gda destei ulatrld. Bakan Beyolunun talimat ile temin edilen hediye paketleri ve nakdi destek içeren zarflar, koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamnda belediye ekipleri tarafndan ilçenin farkl mahallelerinde yaayan ailelerin evlerine ulatrld.

Duygu dolu anlar yaayan yetim ve öksüz çocuklarn aileleri, anlaml davranndan dolay Bakan Beyolu ve Balar Belediyesine teekkür etti.

YETM VE ÖKSÜZLER

Bakan Beyolu, Anne ya da babas hayatta olmayan yavrularmzn mutlu olduunu görmek bizi çok mutlu etti diyerek bu yönde sosyal belediyecilie devam edeceklerini dile getirdi. Beyolu, Uzun süredir planladmz bir sosyal sorumluluk projesi idi. Tespit ettiimiz 18 yavrumuza ve ailelerine çam sakz çoban armaan misali desteklerde bulunduk. Onlarn sevindiini ve mutlu olduunu hissetmek bizi çok mutlu etti. Sosyal belediyeciliin öncüsü olan sayn cumhurbakanmzn belirledii misyona riayet ederek kentimizde bulunan ihtiyaç sahibi kesimlere yönelik hizmetler yürütüyoruz. mkanlar ölçüsünde yolumuza kararl bir ekilde devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git