Bağlar'da son dakika operasyon! Dağ kadrosu çökertiliyor

Bağlar ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yakalanan teröristlerin dağ kadrosundan geldiği ve saldırı hazırlığında olduğu belirlendi

Haberler 13.07.2017 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar ilçesinde terör örgütü PKKya yönelik operasyonda yakalanan teröristlerin da kadrosundan geldii ve saldr hazrlnda olduu belirlendi

Diyarbakrn Balar ilçesinde terör örgütü PKKnn da kadrosundan geldii ve saldr hazrlnda olduu belirlenen 3 terörist yakaland.

Güvenlik kaynaklarndan alnan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ubesi ekiplerince önceki gün terör örgütü PKKya yönelik merkez Balar ilçesinde bir eve operasyon düzenlendi.

Operasyonda PKKl 3 terörist yakaland. Teröristlerin da kadrosundan geldii ve saldr hazrlnda olduu tespit edildi.Evde önceki gün yaplan aramada, 2 tabanca, bu silaha ait arjör, fiek, dizüstü bilgisayar, hafza kart, örgütsel doküman ele geçirildi.

Söz konusu evde, havalandrma boluuna malzeme atld bilgisi üzerine harekete geçen polis ekiplerince dün yaplan aramada ise 2 keskin nianc tüfei ile bu silaha ait 6s çelik uçlu 24 fiek, 3 uzun namlulu silah, 5 el bombas, bu silahlara ait arjör, 38 el yapm patlayc d kalb, bir d çivi ile desteklenmi halde dieri d krk ve jelatin sarl 2 bardak ve terör örgütünü simgeleyen bez parças bulundu.

Ana Sayfaya Git