Başkale'de sel maddi hasara neden oldu

Van'ın Başkale İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Sel nedeniyle maddi hasar oluşurken, Başkale Belediyesi ve kaymakamlık ekipleri sel bölgesine giderek, hasar gören yollarda temizlik ve onarım çalışması yapıp, evleri su basan vatandaşlara yardım götürdü.

Haberler 14.07.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann Bakale lçesinde etkili olan saanak ya sele neden oldu. Sel nedeniyle maddi hasar oluurken, Bakale Belediyesi ve kaymakamlk ekipleri sel bölgesine giderek, hasar gören yollarda temizlik ve onarm çalmas yapp, evleri su basan vatandalara yardm götürdü.

SEL HASARA YOL AçTI

Bakale lçesinde dün etkili olan ve bir saat süren saanak ya sele neden oldu. lçe merkezine 30 kilometre uzaklkta bulunan Ilcak Mahallesinde sel nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Birçok evi su basarken yollarda da hasar meydana geldi. Bakale Belediyesi ekipleri ve Kaymakamla bal Sosyal yardmlama ve Dayanma Vakf ekipleri, Ilcak Mahallesine giderek selden zarar gören vatandalarn evlerinde inceleme yaparak gda malzemesi datt. Belediye ekipleri hasar gören yollarda da çalma balatt.

Selden zarar gören Hamit Gürcin madur olduklarn belirterek, Her ey biranda oldu. Yamur sonras selden dolay evimizi su bast. çok perian olduk. Bize yardma gelen belediye ve kaymakamlk ekiplerine çok teekkür ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git