Baba akü yok' sahnesi gerçek oldu

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde sabah işe gitmek için aracına binen bir vatandaş, akünün çalındığını görünce neye uğradığını şaşırdı

Haberler 04.02.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil bir kii, dün akam evinin önüne park ettii aracna, sabah ie gitmek için bindi. Aracnn çalmadn gören talihsiz vatanda, akünün çalndn görünce neye uradn ard. Yaanan olay, Vizontele filmindeki Baba akü yok repliini hatrlatt.

Olay, Bismil ilçesi Ak Pnar Mahallesi 309 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hasan Gündüz, 06 YPZ 90 plakal aracn dün akam saatlerinde evinin önüne park etti. Sabah saatlerinde ie gitmek için aracna binen Gündüz, otomobilinin çalmadn gördü. Aracnn kaputunu açan Gündüz, gördüü manzara karsnda neye uradn ard. Otomobilinden akünün çalndn gören Gündüz, durumu polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik güçleri, olay yerine gelerek delil çalmas gerçekletirdi. Polis ekipleri, hrsz veya hrszlarn yakalanmas için geni çapta inceleme balatt.

Akllara Baba akü yok repliini getirdi

Yaad durumla ilgili açklama yapan araç sahibi Hasan Gündüz, sabah saatlerinde aracna bindiini ve otomobilinin çalmadn söyledi. Gündüz, Aracma bindim ve konta çevirdim. Otomobilin çalmadn gördüm ve kaputu açtm incelemek için. Aracn ön ksmna baktmda akünün olmadn gördüm. Durumu polis ekiplerine bildirdim. Kendileri gelip inceleme yaptlar. Bunu yapan zanllarn bir an önce yakalanmasn istiyorum dedi.

Yaanan bu olay, Vizontele filminde afak Sezerin Baba akü yok repliini akllara getirdi.

Ana Sayfaya Git