Babaanne ve 4 torunu böyle uğurlandı…

Çöken Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalarak hayatlarını kaybeden Arife Yücel (60) ile torunları Diren (3), Lena (4), Vera (6) ve Feda Yücel (10) için cenaze töreni düzenlendi.

Haberler 04.11.2020 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hac Bekta Veli Anadolu Kültür Vakfnda düzenlenen cenaze törenine acl aile üyelerinin yan sra Adalet Bakan Yardmcs aban Ylmaz, Vali Yardmcs Recep Yüksel, Belediye Bakan Halil brahim Agn ile vatandalar katld.

Bakan Yardmcs aban Ylmaz, her ikisi de 2 çocuunu kaybeden anneler Nilay Yücel ve Emine Yücele basal diledi. Lena ve Verann annesi Nilay Yücel, Yavrularm beni brakp gitmeyin diyerek, gözya döktü. Babaanne ile 4 torunu, edilen dualarn ve helallik alnmasnn ardndan merkeze bal Kusaray köyünde topraa verildi.

SIKI BALARI VARDI

Yücel ailesinin akrabas Tayfun Yücel, büyük üzüntü yaadklarn söyledi. Aydnn Didim ilçesinde yaadn, olunu ziyaret etmek için gittii zmirde depreme yakalandn anlatan Yücel, Depremin ardndan önce ailemi kontrol ettim, ardndan Hüseyinin yaad evin ykldn örendim. Trafik skt için Alsancaktan Bornovaya koarak, gittim. Ben gittiimde bina yklmt. çok büyük ac içerisindeyiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git