Babalar işe alındı

Kızılırmak'ta çocukları boğulan 2 baba belediyede işe alındı

Haberler 19.06.2020 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Bozoava Belediyesi, Sivasta serinlemek için girdikleri Kzlrmakta çocuklar boulan 2 babay ie ald.

Bozoava Belediye Bakan Suphi Aksoy, Yamur ve Zurnac ailelerini ilçedeki evlerinde sosyal mesafe kurallarna uygun ekilde ziyaret ederek basal diledi.

Ailelerin aclarn dinleyip skntlarna ortak olan Aksoy, 2 çocuunu kaybeden Muhittin Yamur ile bir olu boulan brahim Halil Zurnacy belediyede ie aldklarn belirtti.

BABALAR E ALINDI

Belediye olarak ailelere her türlü destei vereceklerini aktaran Bakan Aksoy, Gerçekten bu iki ailemizin acs bütün ülkemizi ve kentimizi derinden üzdü. Bizler de imkanlarmz ölçüsünde ailelerimize yardmc olmaya çalyoruz. nallah bundan sonra iki ailemiz de mevsimlik içi olarak ehir dna gitmek zorunda kalmayacak. Ailelerimizin kendi memleketlerinde geçimlerini salayabilecekleri bir i imkan oluturduk. Kendilerine yeni i hayatlarnda baarlar diliyorum. dedi.

Patates ekimi için Sivasa giden mevsimlik tarm içilerinin çocuklar olan Mahmut Yamur, Kadir Yamur ve Mehmet Zurnac, 11 Haziranda serinlemek için Kzlrmakn Kzlkavraz köyünden geçen bölümünde suya girdikten bir süre sonra kaybolmu, ekiplerce yaplan çalmalar sonucu 3 çocuun cesedine ulalmt.

Ana Sayfaya Git