Baba'nın evlat çığlığı

Çocuğunu göremediğini iddia eden baba; Evlat nasıl anneden ayrı kalamıyorsa babadan da kalmamalı

Haberler 07.11.2020 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulda yaayan 37 yandaki Ziraat yüksek mühendisi Sedat Özgüner, boand einin psikolojik rahatszlklar olduunu öne sürerek, kendisine çocuunu göstermediini söyledi. Özgüner, Ruh ve sinir hastalklar ilaçlar kullandn örendim. Kzm en son görmeye gittiimde bana stanbula gelmek istediini söyledi. Bununla ilgili mahkemeye defalarca görüntülü deliller sundum. Bir evlat nasl anneden ayr kalamyorsa babadan da kalmamal. Velayetini istiyorum dedi.

stanbulda yaayan 37 yandaki Ziraat yüksek mühendisi Sedat Özgüner 7 yl önce A., Özgünerle evlendi. Bir kz çocuklar dünyaya gelen Sedat Özgünerin ei A., iddiaya göre Uzakta evlilik bana ar geldi. diyerek ilaç içip intihar giriiminde bulundu. Daha sonra da çocuunu alp Diyarbakrdaki ailesinin yanna gitti. Velayet anneye verildi. Mahkeme kararna ramen baba Özgüner çocuuyla görütürülmüyor. Sedat Özgüner, çocuunun annesi Ann, mahkeme karar olmasna ramen son aylarda çocuunu göstermediini telefonlara smslere de cevap vermediini öne sürdü. Sedat Özgüner, 2012 ylnda evlendik. Diyarbakrdan stanbula gelen eim her ey yolunda giderken, maddi-manevi skntsz bir evlilik birlii içindeyken, evliliin 4. Ay sularnda Uzakta bir evlilik bana ar geldi diyerek ben iteyken bir kutu ilaç içmek suretiyle intihar giriiminde bulundu. Bu evlilie, yeni hayatna almas, adapte olmas için yakndan ilgilendim. dedi.

GZLCE BOANMA DAVASI AçTI

Özgüner, Tüm maddi ve manevi destei sunarak, mutlu bir evlilik arayna seferber edip, birlikte her yl yaz ve k olmak üzere tatiller, seyahatler yaptk. Hatta her yl ylda 4-5 kez de ailesinin yaad Diyarbakra gittik. Ancak 14.08.2018 günü çocuumun annesi çocuumuz Byi de alarak evi terk etti. Sonrasnda örendiklerim ise beni ok etti. çünkü daha yanmdayken gizlice boanma davas açm. ddialar çürüten delilleri de mahkemeye sundum. Sonrasnda SGK üzerinden eimle ilgili aratrma yaptm. Yine benle beraberken gizlice Ruh ve Sinir Hastalklar ilaçlar kullandn ortaya çkardm. Bu belgeleri de mahkemeye sundum. Ben kzmn velayetini istiyorum. Her defasnda bir yolla çocuumun annesiyle konutuumda bunu maddi olaya çeviriyor. Hatta kzm kullanarak benimle nafaka pazarl bile yapt. Bununla ilgili sms kaytlar da mevcut. Bunlar da mahkemeye sundum. Tüm bu olaylardan kzm da etkileniyor. Psikolojik etkilenmenin dnda eitim olarak da etkilenmeye balad. Büyükçekmecede bulunan özel bir akademi okulundaki eitimi de yarda kald. diye konutu.

KIZIMIN ADINI BLE DETRMLER

Özgüner öyle devam etti:

Kzmn kimlikte bulunan ismini bile söylemiyorlar. Baka bir isimle hitap ediyorlar. Ben görütüüm zamanlarda defalarca kendisine isminin B, olduunu söyledim. Kzm bana da tepki vererek isminin B., olmadn söylüyor. Bu bile çocukta travma yaratyor. Bu kimlik karmaas videolarn da mahkemeye delil olarak sundum. Koronavirüsün ilk balad günlerde çocuumun annesi bana mesaj att. Annem ve babam karantinaya alnd, bana bir ey olursa çocuk sana emanet, gelir alrsn. Bu mesaj alnca kendimden geçtim. Günlerce uyuyamadm. Silivride bulunan müstakil eve getirmek istedim. Ancak burada bile benle pazarlk yapmaya çalt. En son kzmn yanndayken stanbula götürmemi istedi. Hatta aldm oyuncaklara da annem kzar diyerek istemiyordu. Beni kendisini sevmemekle suçluyor. Beni seviyorsan neden yanmda deilsin diyor. Bir baba olarak bu söylediklerine nasl dayanlr. Sadece cevap olarak polis amcalarn izin verdiinde yanmda olursun diyorum. Baba Özgüner, mahkemeye sunduum delillerin dikkate alnmasn ve kzmn velayetinin bana verilmesini istiyorum.

Ana Sayfaya Git