"Babası gitti, bir de çocuğumun acısını yaşamak istemiyorum"

Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden kamyon sürücüsü Abdulbaki Aydın'ın 40 günlük bebeği, zatürre nedeniyle tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesinden hava ambulansı ile İstanbul'a sevk edildi

Haberler 26.11.2016 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin irvan ilçesinde özel maden ocanda meydana gelen heyelanda yaamn yitiren kamyon sürücüsü Abdulbaki Aydnn rahatszl bulunan 40 günlük bebei, tedavi gördüü Siirt Devlet Hastanesinden hava ambulans ile stanbula sevk edildi.

Maden köyündeki maden oca sahasnda yaanan heyelann ardndan bölgede AFAD koordinesinde yürütülen arama kurtarma çalmalarnda 8 içinin cesedi çkartld.

Enkaz altndaki 8 içinin çkartlmas için çalmalar devam ediyor.

Heyelann ikinci günü toprak altndan cenazesi çkarlan Aydnn Eruh ilçesine bal Cintepe köyünde önceki gece aniden rahatszlanan 40 günlük bebei Veysel Aydna, tedavi gördüü Siirt Devlet Hastanesinde yaplan kontrolde souk algnl nedeniyle akcierlerinde meydana gelen iltihaplanma sonucu zatürre tehisi konulmutu.

Hayati tehlikesi bulunduu belirtilen Veysel bebek, ili Etfal Eitim ve Aratrma Hastanesi çocuk Cerrahisi Kliniine sevk edildi

Veysel bebei tayan Salk Bakanlna ait hava ambulans, Siirt Havaalanndan stanbula hareket etti.

Salk Bakanlna bize yapt yardmlardan dolay teekkür ediyorum

Anne Mukadder Aydn, AA muhabirine yapt açklamada, çocuunun bir an önce iyilemesini ve bu skntlardan kurtulmak istediini söyledi.

Einin hayatn kaybetmesiyle 3 çocuu ile kaldn ifade eden Aydn, Babas gitti bir de çocuumun acsn yaamak istemiyorum. Tedavi edilmesini istiyorum. Salk Bakanlna bize yapt yardmlardan dolay teekkür ediyorum. dedi.

Veysel Aydnn days Beir çelik, Siirt Valisi ve tüm salk personelinin yeeni için gereken ilgi ve alakay gösterdiini söyledi.

Allah raz olsun onlardan, bize hava ambulans da ayarladlar. diyen çelik, yeeninin stanbula sevk edildiini aktard.

Ana Sayfaya Git