Babası aranıyor

Erzurum'da çarpışan iki otomobilin Oltu Çayı’na uçtuğu kazada 4 aylık hamile ebe Büşra Tosun’un ardından annesi Sevinç Bulut’un da cansız bedenine ulaşıldı. Bulut’un eşi Fevzi Bulut’u arama çalışmaları ise sürüyor.

Haberler 30.04.2022 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, dün akam saatlerinde Olur ilçesi Yeilbalar Mahallesinde meydana geldi. Artvin yönüne giden Özkan Ölmez yönetimindeki 39 TD 124 plakal otomobil, kar yönden gelen Fevzi Bulut yönetimindeki 55 AFC 706 plakal otomobille kafa kafaya çarpt. Savrulan araçlar Oltu çayna uçtu. Suya gömülen otomobillerdeki Özkan Ölmez ile ei Müberra Ölmez kendi imkanlaryla kyya çkt.

hbar üzerine kaza yerine sevk edilen salk ekipleri, yaral Ölmez çiftini, ilk müdahalelerinin ardndan Oltu Devlet Hastanesine kaldrd.

Dier araçta bulunan Fevzi Bulut, ei Sevinç Bulut ve kzlar 4 aylk hamile Büra Tosunun bulunmas için de çalma balatld. çalmalara Erzurum AFADdan 4ü dalgç 10 kii, Erzurum Büyükehir Belediyesi tfaiye Arama Kurtarma ekibinden 4, JAKtan 5, Jandarma Su Alt Arama Kurtarmadan (SAK) da 5 olmak üzere toplam 24 personel katld. Ekiplerin yapt çalmayla dün gece Büra Tosunun cansz bedenine ulald. Bulut çiftine ise ulalamad.

Karlarn erimesi sonucu yükselen çayda aralksz çalmalarn sürdüren ekipler, bugün kaza noktasndan Ayval Barajna kadar olan bölgede younlat. çalmalar kapsamnda Köprüba HESin kapaklarnn ksa süreliine kapatlmas karar alnd. HESin kapatlmasnn ardndan yaplan arama çalmalarnda Sevinç Bulutun da kaza noktasna 10 kilometre mesafede cansz bedenine ulald.

KIZLARINI ALIP LçEYE DÖNÜYORLARMI

Fevzi ve Sevinç Bulut çiftinin Ormanaz Mahallesinde ebe olarak görev yapan kzlar Büra Tosunu alp, ilçe merkezindeki evlerine gitmek için yola çktklar belirtildi.

Fevzi Bulutu arama çalmalarnn sürdüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git