Babası öldürmüş

Cesedi ayaklarına taş bağlanıp kanala atılan genci, babası öldürmüş

Haberler 13.11.2021 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada, ayaklarna ta balanp sulama kanalna atlan, boaznda kesi izi bulunan cansz bedenin, Ali Ertana (21) ait olduu tespit edildi. Uyuturucu bamls olduu belirtilen Ertan, özel okulda matematik öretmeni olan babas Mehmet Ertann tartma sonucu bçaklayarak öldürdüü ortaya çkt. Mehmet Ertan ile kendisine yardm eden ei Adle Ertan, ayn evde nikahsz yaad Rukiye A. ve ablasnn kocas gözaltna alnd.

Seyhan ilçesine bal Yalmanl Mahallesinde, 11 Kasmda, narenciye bahçesinde bekçilik yapan kii, sulama kanalnda, içinde ceset bulunan çuval gördü. Bekçinin ihbar üzerine bölgeye çok sayda polis ekibi sevk edildi. Gelen su alt polisleri, çuvaldaki erkek cesedini sudan çkard. Yaplan incelemede yar çplak cesedin boaznda bçak kesilerinin olduu, ayaklarna da ta baland belirlendi. ncelemenin ardndan cansz beden, kimlik ve kesin ölüm nedeni tespiti için Adana Adli Tp Kurumu morguna kaldrld. Yaplan otopside, cesedin Ali Ertana ait olduu tespit edildi. Ertann uyuturucu bamls olduu öne sürüldü.

BOAZINDAN BIçAKLAYARAK ÖLDÜRMÜ

Cinayet Büro Amirlii ekipleri, Adli Tp Kurumu morgunda çocuklarn tehis eden ve özel okulda matematik öretmeni olan baba Mehmet Ertan ile anne Adle Ertan emniyete götürdü. Ailenin, oullar için kayp bavurusunda bulunmamasndan üphelenen polis, anne ile babay çapraz sorguya ald. Yaplan sorguda, Mehmet Ertann, 10 Kasmda Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesindeki evinde tartt olu Ali Ertan boazndan bçaklayarak, öldürdüü belirlendi.

CESEDN YOK EDLMESNE YARDIM ETMLER

Uyuturucu nedeniyle çkan tartma sonucu öldürüldüü ihtimali üzerinde durulan Ali Ertann cesedinin, babas Mehmet Ertann ayn evde nikahsz yaad Rukiye A. ve ablasnn kocas tarafndan otomobille tand ve sulama kanalna atld tespit edildi. Bu tespitler üzerine Rukiye A. ile ismi açklanmayan enite de gözaltna alnp, emniyete götürüldü.

Öte yandan Ali Ertann, yaknlar tarafndan alnan cenazesi, Küçükoba Mezarlnda defnedildi. Emniyetteki 4 üphelinin ise sorgularnn sürdüü örenildi.

Ana Sayfaya Git