Bağlar’ı değiştiren yüz!

Bağlar Belediyesinin 75 günde tamamladığı park ziyaretçileri hayran bıraktı

Haberler 23.10.2020 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediyesinin iki buçuk ayda tamamlad Baclar Mahallesi protokol yolu üzerindeki park, barndrd özellikler ve göz kamatran görüntüsüyle ziyaretçileri kendine hayran brakt.

Balar Belediyesi tarafndan yeni havaalan yolu üzerinde protokol yolu olarak bilinen güzergahta ina edilen çok amaçl park, iki buçuk ay gibi ksa sürede tamamlanarak vatandalarn hizmetine sunuldu. Parkn doal ve ferah görüntüsü çevrede yaayan vatandalara huzur verirken, belediyenin baka yerden kaynak destei almadan kendi imkanlaryla ina ettii çok amaçl park ksa sürede youn ilgi görmeye balad. Nezih bir görüntü sunan park, doal bir yaam alan olarak dikkat çekiyor. Diyarbakra özgü türlerin arlkta olduu 25 aaç çeidinin toprakla buluturulduu park, estetik kamelyalar ve oturma banklaryla ailelerin ve çocuklarn urak yeri olmaya aday.

VATANDALAR, PARKA HAYRAN KALARAK TEEKKÜR ETT

440 bin metrekare olan yeil kuak miktarn bu proje ile artrdklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ziyaret ettii parkn son haline hayran kalarak baarl çalmalarndan dolay belediye personelini tebrik etti. Bir kamelyada oturup belediye personeli ile sohbet eden Beyolu, park ziyaret eden vatandalarla da scak iletiim kurarak çalmalar hakknda bilgiler aktard. Vatandalar, parkn son halini çok beendiklerini dile getirerek bölgeye renk katan hizmet nedeniyle Beyoluna teekkür etti.

ORTAYA GÜZEL ESERLER çIKINCA MUTLU OLUYORUZ

Halkn yararna yaplan tüm proje ve çalmalarn kendilerini heyecanlandrdn belirten Beyolu, Böyle güzel eserler ortaya çknca çok mutlu oluyoruz. Halkmz hizmetin en güzeline layktr. Bizim görevimiz onlara nezih ortamlar hazrlamaktr. Bu muhteem park kendi imkanlarmzla 75 gün gibi ksa sürede ortaya çok baarl bir eser çkardk. Halkmz müsterih olsun, yaam kalitesini artrmak için böyle güzel projelere devam edeceiz. Kymetli hemehrilerimizden ricamz ise yaplan hizmetler kendileri içindir, lütfen sahip çkarak korusunlar. Önümüzdeki günlerde yeni müjdelerimiz olacak dedi.

Ana Sayfaya Git