Bahçeli, Başbakan Yıldırım’ın “Bozkurt” işaretini beğendi! Eline yakışmış…

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın “Bozkurt işareti” hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Başbakan’ın Bozkurt işareti eline yakışmış, samimi ve milli duruşuna tam oturmuştur. Rahatsız olanlar kendi işine bakmalıdır" dedi.

Haberler 25.02.2017 - 21:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli sosyal paylam sitesi adresinden Hocal Katliamnn yldönümüne ve Babakan Binali Yldrmn bozkurt iareti yapmasna ilikin açklamalarda bulundu. Bahçelinin yapt açklamalar u ekilde: Tam 25 yl evvel, Dalk Karaban Hocal kasabasnda iddet ve vahet Azerbaycan Türklüünün bana yad. Üstelik soykrm suçu ilendi. Ruslarn 366. Alay ve tepeden trnaa silahl Ermeni çeteler masum soydalarmz vicdanszca katletti, cellatlar Hocaly kana bulad. Hocal soykrmnda 106s kadn,63ü çocuk olmak üzere 613 kardeimiz ehit edildi. 487 soydamz ar yaraland, bin 275i de rehin alnd. Hiçbir kötülük unutulmaz. Unutan, karakter ve ahlaki kaliteden bahsedemez. Türk milleti çile çekse de mihnet potasna girmez.

TÜRK MLLET VARSA SOYLU FEDAKARLIKLARIYLA SOYSUZ FENALIKLARA DRENMESNDENDR

Gariplerin devrilen umutlar, dökülen kanlar insanln dip yapt, zulmün devletii anlarda yaylarak koyu bir örtü gibi dünyay sarar. Mazlum ah, kaldrlmas en ar yük, karlanmas en zor külfettir. Tarihin duvarnda nice masumun feryad çnlar, nicesinin iniltisi çalar. Türklük, asrlarca varlnn bedelini çok ac ödemitir. Eer Türk milleti varsa soylu fedakrlklaryla soysuz fenalklara direnmesindendir.

ABDDE DEMOKRATLAR EEK, CUMHURYETçLER SE FL SMGELERN KULLANMAKTADIR

Yamur yasa ya görmeyen, dolu yasa ta demeyen; tarlas srtnda vzr vzr gezip vd vd dedikodu yapanlarla zaten yol yürünemez. Derler ki, taznn topal olduu tavann kulana gidince tavan gülme alm. Bu taznn meselesidir. Bozkurt ise alaynn ensesindedir. Bozkurt Türklüün ruh kökü, dirili sembolüdür. Bamszlmzn rehberi, varoluumuzun anl destan, milli duruumuzun erefidir. Her ülkenin sembolü vardr ve bu gayet normaldir. Mesela Horoz Fransaya, Aksungur zlandaya, Bizon Polonyaya, Knal Keklik Iraka aittir. Kaplan Bangladele, Kartal Msrla, Akbal Kartal ABDyle, Aslan Birleik Krallkla, Boa spanyayla, Boz Ay Rusyayla özdelemitir. bibik Kuu sraili çartrrken, Panda çini, Kanguru Avustralyay hatrlatmaktadr. Türkler ise Bozkurtla anlmaktadr. Birçok ülkenin bayranda hayvan figürü vardr. Mesela Ekvatorun Akbaba, Perunun Lama, Uganda bayranda da Turna vardr. ABDde Demokratlar Eek, Cumhuriyetçiler ise Fil simgelerini kullanmaktadr. Bunlar niçin söylediim sanyorum anlalmtr.

HEPMZN KALB HOCALIDA ATIYOR GALN BTMES çN TÜRKLÜÜN VCDANI SABREDYOR, GÜN SAYIYOR

Hepimiz Hocalnn yasn tutuyoruz. Hepimizin kalbi Hocalda atyor ve igalin bitmesi için Türklüün vicdan sabrediyor, gün sayyor. Hocal ehitlerine Allahtan rahmet diliyor, milletçe bu acnn alacakls olduumuzu, 1992deki caniliin unutulmayacan ifade ediyorum. Cevizi çift görmese aaca ta atmayacak olan frsatçlar, kurnazln mahkum elebalar milli hissiyat anlamaz, milleti tanmaz, tanyamaz. Hocaly duymam, duysa bile duyarllnn öznesi yapmam çevrelerin uyduruk tezleri, uyumu teklifleri Türk milletini megul edemez.

SOYKIRIMLAR TÜRKLÜÜN PARLAK YOLUNA TA KOYAMADI. VE YNE KOYAMAYACAK

Saldrlar Türklüü durduramad. Katliamlar Türklüü pes ettiremedi. Soykrmlar Türklüün parlak yoluna ta koyamad. Ve yine koyamayacak. Dümanlk dumanlarnn milletimizi kesif karanlklar içinde brakt dönemler de bile, ben Türküm diyenin aklndan teslimiyet geçmedi. Teslimiyet iradenin felç hali, ideallerin ölüm sancsdr. lkesizlik ise iradesizliin duldasnda filizlenip tavizkarlkla serpilir.

BABAKANIN BOZKURT ARET ELNE YAKIMI, SAMM VE MLL DURUUNA TAM OTURMUTUR

Babakan partisinin grup toplantsnda yapm olduu Bozkurt iareti günlerce konuuldu. lginçtir ki, siyasi gündem buna göre konuland. Herkes ftratna uygun görü sarfetti: Niye yapt, neden yapt, ne söylemeye çalt? eklindeki sualler havalarda uçutu, ortala dolutu. Toz duman geçtikten, her ey yerli yerine oturduktan sonra deerlendirme yapmak için bekledim, izleyip, niyet ve mesaj sahiplerini gördüm. Bir defa, Babakann Bozkurt iareti eline yakm, samimi ve milli duruuna tam oturmutur. Rahatsz olanlar kendi iine bakmaldr. Ne yapsayd, baka ülkelerin sembollerini mi kullansayd? Türk milletinin ferdine Bozkurt yapmak düer, fitnecilere yiyecek ekmek yoktur. Bozguncular diyor ki, geçmite Bozkurt yapanlar suçlanm, takibata uram. Ben de diyorum ki, samanlkta ine aramayn, o devirler geçti. Havada uçan karaku sürüleri, ey Bozkurt senden geçemez. diyen Yusuf Has Hacipin bu sözü Türk devletini yönetenlerin pusulas olmaldr.

BOZKURT YAPMAK LK BAKITA Hç KMSEY MHPL, ÜLKÜCÜ YAPMAZ

Sayn Yldrm, siyasi zarafet ve hogörü kapsamnda Bozkurt yapyorsa, bunu sayg, takdir ve tebrikle karlamak asl ve esastr. Büyük lim Yusuf Has Hacipten esinlenip diyorum ki: Evet diyerek Kaçana yetiip uçan tutacaz. Kr sarp bozuu düzelteceiz. Evet diyerek yeni bir Bozkurt destan yazacaz. Mürüvvete endaze olmaz inancyla adam gibi, Bozkurt ruhuyla evet mührünü basacaz. Bozkurt yapmak ilk bakta hiç kimseyi MHPli, Ülkücü yapmaz; ama en azndan dürüst ve içtense milli ve yerli olduunu kantlar.

FETÖCÜLERN YEN SIINAI OLDUUNA DAR ÜPHE VE SORU ARETLER GÜN GEçTKçE YOUNLAAN

FETÖcülerin yeni sna olduuna dair üphe ve soru iaretleri gün geçtikçe younlaan Aydnlk ve havarileri bouna el-avuç ovuturmasn. FETÖnün paral piyonlar ve kripto elemanlaryla Türk dümanlarnn kalemor ve siyasi tetikçileri harman yeri dilemesin, pusuda beklemesin.

çMZDEK VE DIIMIZDAK çIKARCILARA, DÖNEKLN MARKALARINA ANS VE FIRSAT TANIMA

Evet, insan eref-i mahlukattr. Bozkurt ise Türk olan insann medar iftihar, tarihin özeti, hayrszlarn ve karanlk emellerin engelidir. nsana yararl olan miras sözdür. Miras braklan sözü tutmann yarar yüzdürder Y.Has Hacip. Yüzümüzün kara çkmamas için evet diyeceiz. Dikkatle, titizlikle yanlmayacak, yanltmayacaz. Bunu her zaman aklmzda tutup dünü, dünümüzü, kök ve kaynamz unutmayacaz. Yusuf Has Hacipin duasndan ilham alarak sesleniyorum: Ya Rab, devletimizi artr, dileimizi ver. Her iimizde arka ol, desteini ver. Suyu kesilmi deirmen gibi patrt gürültü çkaran içimizdeki ve dmzdaki çkarclara, dönekliin markalarna ans ve frsat tanma. Açgözlüler, MHP üzerinde hesab olan vicdan nasrllar bilsin ki; Aç kiinin mala doymaz gözü, meer içine dolmaynca kara yer tozu. Milletin gönlüne ilmek ilmek iledik kutlu davamz, akl ve ahlakla düünüp, cesaretle büyüyüp Bozkurt gibi Türklüün afanda doduk.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git