Bahçelievler'de üniversite öğrencisini rehin alarak dehşet saçtı

Bahçelievler Mahallesi'nde bir kavga da Halil Geçici henüz belirlenemeyen bir sebeple vuruldu. Olay anında yanında olan ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen şahıs, kaçarak, bir üniversite öğrencisinin evine zorla girerek genci rehin aldı

Haberler 09.06.2017 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bahçelievler Mahallesinde bir kavga da Halil Geçici henüz belirlenemeyen bir sebeple vuruldu. Olay annda yannda olan ve uyuturucu kulland iddia edilen ahs, kaçarak, bir üniversite örencisinin evine zorla girerek genci rehin aldOlay akam saatlerinde Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre kavga srasnda Halil Geçici, henüz kimlii belirlenemeyen bir kii tarafndan tabancayla açlan ate sonucunda sol omzundan yaraland.

hbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Halil Geçici ambulansla Eskiehir Osmangazi Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken, olay srasnda Geçicinin yannda bulunduu belirtilen ve uyuturucu madde kulland öne sürülen Sercihan . kaçp yakndaki bir apartmana sakland.

GENç KIZIN KAPISINI KIRDI

Sercihan . apartman 3üncü kat dairesinde Gözde Ö. adl üniversite örencisinin kapsn krp içeriye girdi. Pencere ve balkon camlarn da krp elinde bçakla darya doru küfürler eden Sercihan . daha sonra genç kzn boazna bça dayad. Sercihan ., polislerin içeriye girmesi halinde genç kz öldüreceini söyledi.

Yaanan olaylar üzerine apartmann olduu yere özel harekat polisleri, itfaiye ve 112 salk ekipleri sevk edildi. Büyükehir Belediyesi tfaiye ekipleri apartmann önüne ime branda açt.

1 SAAT DEHET SAçTI

Üniversiteli Gözde Ö.ye yaklak 1 saat süresince dehet anlar yaatan Sercihan . özel harekat polislerinin düzenledii operasyonla etkisiz hale getirildi. Özel harekat polisleri tarafndan kurtarlp aaya indirilen genç kz uzun süre gözya döktü. Olayn okunu atlatamayan Gözde Ö. Yunus Emre Devlet Hastanesine götürüldü.

Özel hareket polislerinin operasyonu sonucunda yakalanan Sercihan . de polis ekiplerince gözaltna alnarak Emniyet Müdürlüüne götürüldü, olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git