Bakan Koca: Covid-19 aşısı ile ilgili ilk anlaşmaları yaptık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısıyla ilgili ilk anlaşmaların yapıldığını, alternatif üreticilerle de görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Haberler 30.11.2020 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Koca, Twitter hesabndan yapt açklamada, Covid-19 as ile ilgili ilk anlamalar yaptk. Alternatif üreticilerle de görümelerimiz devam ediyor. Daha önce de açkladm gibi bedelsiz olarak, salk çalanlarmzdan balayarak, kademeli bir ekilde a yapmay planlyoruz. Devletimiz vatandann yanndadr ifadelerini kulland.

Bakan Koca, Prof. Dr. Feriha Öz ve Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanelerinde hasta yükü ve hastalarn durumunu yerinde deerlendirdiklerini belirterek, Artan ar hastalarn takibinde üstlendikleri sorumluluk, stanbulda pandemi kontrolünde büyük yer tutuyor dedi.

STANBULDA HAFTALIK DEERLENDRME TOPLANTISI

Vaka, hasta ve ar hasta saylarndaki artn da stanbulda salk yöneticileri ile yaplan haftalk deerlendirme toplantsnda ele alndn açklayan Koca, stanbulda salk yöneticilerimizle haftalk deerlendirme toplantmz gerçekletirdik. Pandemi yönetimi ve salk hizmetlerimizin durumunu gözden geçirdik. stanbulda ar hasta art var; risk devam ediyor. Kstlama olmayan zamanlar da, mecbur olmadkça evde geçirelim mesajn paylat.

Ana Sayfaya Git