Bakan Soylu'dan selin vurduğu Bozkurt'ta inceleme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 11 Ağustos'ta sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu. Soylu, "Bozkurt'ta hayat normale dönmüş durumda. Yeni Bozkurt, her geçen gün adım adım inşa ediliyor" dedi.

Haberler 23.09.2021 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Soylu, sabah saatlerinde, Kastamonunun Bozkurt ilçesine geldi. Bakan Soylu, Kastamonu Valisi Avni çakr, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin çelik ve AK Parti Genel Bakan Danman Yasin Aktay ile ilçe esnafn ziyaret ederek, bölgede yaplan çalmalar hakknda bilgi ald.

BOZKURTTA NCELEME

Ezine çay kenarndaki çalmalar da inceleyen Soylu, Bozkurt Kaymakaml ve lçe Emniyet Müdürlüü olarak hizmet verilecek binadaki inaat çalmalar hakknda bilgi ald. Bakan Soylu, daha sonra Afet Koordinasyon Merkezine geçip, Koordinasyon Toplantsna katld.

lçedeki ziyaretlerine ilikin Twitterdaki hesabndan açklama yapan Bakan Soylu, Kastamonu Bozkurtta hayat normale dönmü durumda. Birlik ve beraberliimizin gücüyle çalmalar, hz kesmeden devam ediyor. Bozkurtun yaralar siliniyor, Yeni Bozkurt, her geçen gün adm adm ina ediliyor dedi.

Ana Sayfaya Git