Baklavayla zehirledi!

Boşanma kararı alan eşinin babasını baklavayla zehirledi

Haberler 14.05.2022 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ainin ailesine gönderdii baklavayla kaynpederini zehirleyen Ferudun Alkan hakim karsna çkt. Alkan, piman olduunu söyleyerek, Yaptm ey çocukçayd dedi.

Antalyada yaayan Ferudun Alkan boanma karar alan einin ailesini önce tehdit etti, ardndan kaynpederini eve gönderdii baklavayla zehirledi. Ayn zamanda kaynpederinin evini kurunlad için aile ikayetçi olurken, Ferudun Alkana 45 gün uzaklatrma cezas verildi. Alkan bugün hakim karsna çkt.

BAKLAVAYI YEDKTEN SONRA FENALATI

Uzaklatrma cezas sonras 27 Kasmda Metin Kabakçnn evinin kapsn, bir kadn ile erkek çald. Sosyal Hizmetlerden geldiklerini ve erzak getirdiklerini söyleyen 2 kii, eve girdi. Melek Alkann ailesiyle uzun süre sohbet eden 2 kii, yanlarnda getirdikleri kutudaki baklavay da ikram etti. Metin Kabakçnn baklavay yemesinin ardndan 2 kii, evden ayrld. Ksa süre sonra Metin Kabakç, fenalaarak yere dütü. hbarla gelen salk ekipleri, ilk müdahalenin ardndan Metin Kabakçy Antalya Eitim ve Aratrma Hastanesine götürdü.

3 ÜPHEL GÖZALTINA ALINDI

Yaplan ilk tetkikler sonucunda zehirlendii ortaya çkan Metin Kabakç, youn bakmda tedaviye alnd. Polis ekipleri, soruturma kapsamnda evdekilerin ifadesini ald. Eve gelen iki kiiden üphelenen ve aratrmasn derinletiren Muratpaa lçe Emniyet Müdürlüü Suç Aratrma ekipleri, zehirli baklavay damat Ferudun Alkann yolladn belirledi. Eve sosyal hizmetler görevlisi gibi gelip, baklavay ikram eden Osman G. ve Melike E. ile Ferudun Alkan gözaltna alnd. Polis merkezinde ilemleri tamamlanan 3 üpheli, öldürmeye teebbüs suçlamasyla adliyeye sevk edildi. Ferudun Alkan tutuklanrken, arkada olduklar belirtilen Osman G. ve Melike E. adli kontrolle serbest kald.

TASARLAYARAK ÖLDÜRMEYE TEEBBÜS SUçUNDAN YARGILANIYOR

Ferudun Alkan ve kendisine yardm ettikleri öne sürülen tutuksuz sanklar Melike E. ve Osman G. hakknda tasarlayarak öldürmeye teebbüs suçundan hazrlanan iddianame, Antalya 4. Ar Ceza Mahkemesince kabul edildi. 3 sank hakknda 40ar yla kadar hapis cezas istendi.

BEN çTM NSANI çOCUK GB YAPIYORDU

Bugün Antalya 4. Ar Ceza Mahkemesinde görülen durumaya tutuklu sanklar Ferudun Alkan ve Melike E. SEGBS araclyla katld. Salonda taraf avukatlar hazr bulundu. Ferudun Alkan, baklavann zehirli olmadn iddia etti. Eiyle tarttklarn ve einin baba evine gittiini aktaran Alkan, kaynpederinin evinin önünde araçta uzun süre beklediini söyledi. Ferudun Alkan, Eimle tarttk ondan ayr kalamadm çocuk gibi alyordum, kaynpederim biraz uzaklamam istedi. Enitem o ilac vermiti ben içtim, insan çocuk gibi yapyordu. Tadnda sadece aclk vard. Ben de baklava aldm ve o ilac döktüm. Konuup eimi alp gitmek istedim. Ama ilacn etkisi olmad. Eimi alp gitmek istedim, baktm evden çkmadlar ben de eve gittim. Sonraki gün karakolda kaynpederimin hastanede olduunu örendim. Yaptm ey çocukça bir eydi dedi.

KMSEY ÖLDÜRME KASTIM YOKTU

Denizlide apart ilettiini aktaran Ferudun Alkan, Melike aparta gelip gidiyordu, onu öyle tanyorum. Osman da kendi arkadamd. Gidin kendinizi memur psikolog olarak tantn dedim. Baklavann üzerine tozu attm kim gördü hatrlamyorum. Kimseyi öldürme kastm yoktu. Sadece eimi sakinletirir, alp götürmek istedim. Eime daha önce o tozdan vermedim. Ben her eyi yaparm ama kimseyi zehirleyemem diye konutu.

YUVALARI YIKILMASIN DYE YARDIMCI OLDUM

Sank Melike E. ise 7 yanda bir olu olduunu ve einden ayrldn belirtti. Ferudun Alkann yuvas yklmasn diye yardmc olmak istediini aktaran Melike E., Ferudun 4 çocuklu, einden ayrlmak istemedii için yola çktk. Öldürmeye teebbüs yoktu. Baklavann üzerine dökülen ilacn öldürücü olmadn biliyordum, ben de arabadayken baklavadan bir dilim yedim dedi.

Ana Sayfaya Git