Balık avına gitmek için evden çıkan Ömer, 12 gündür aranıyor

VAN'ın Çaldıran ilçesinde, balık avlamak amacıyla Kaz Gölü'ne gitmek için evden çıkan Ömer Topgaç'ı (21) arama çalışmaları sürüyor. Ankara ve Van'dan gelen 12 kişilik ekip, su altında, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri ise karadan çalışmalarını sürdürüyor.

Haberler 20.04.2019 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

VANn çaldran ilçesinde, balk avlamak amacyla Kaz Gölüne gitmek için evden çkan Ömer Topgaç (21) arama çalmalar sürüyor. Ankara ve Vandan gelen 12 kiilik ekip, su altnda, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri ise karadan çalmalarn sürdürüyor.

çaldran ilçesine bal Kalkandelen Mahallesinde oturan Ömer Topgaç, 7 Nisan Pazar sabah balk avlamak amacyla Kaz Gölüne gitmek için evden çkt. Topgaç akam eve dönmeyince yaknlar aramaya çkt, izine rastlamaynca da jandarmaya haber verdi. Bölgeye sevk edilen l Jandarma Arama Kurtarma ve Su Alt Timi ile AFAD ekiplerinin de arama çalmalar sonuç vermeyince, dün Ankara Özel Asayi Komutanlndan 8 kiilik özel dalgç ekibi bölgeye sevk edildi.

Ömer, 12 gündür aranyor

Önceki gün sonuçsuz kalan çalmalara bugün de devam edildi. Ankara Özel Asayi Komutanl ekipleri, bugünkü sualt çalmalarn Vandan gelen 4 kiilik bir ekiple birlikte sürdürdü. Yaplan çalmalarda 5 kilometrelik alan titizlikle tarand. Jandarma Arama Kurtarma, AFAD ekipleri ve vatandalar ise çalmalarn karadan sürdürdü. Bugün yaplan çalmalarda da bir sonuç alnamad.

Ana Sayfaya Git