Balıkesir'li '#GizemNerede?' hashtag'iyle kampanyası!

BALIKESİR'in Kepsut İlçesi'nde 23 yaşındaki Gizem Babataş'ın ölüm tehditleri aldığı eski nişanlısı S.Ş. tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Genç kızın bulunması için jandarma harekete geçerken, sosyal medyada '#GizemNerede?' hashtag'iyle kampanya başlatıldı

Haberler 09.02.2016 - 19:05 Son Güncelleme : 09.02.2016 - 19:05

BALIKESİRin Kepsut İlçesinde 23 yaşındaki Gizem Babataşın ölüm tehditleri aldığı eski nişanlısı S.Ş. tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Genç kızın bulunması için jandarma harekete geçerken, sosyal medyada #GizemNerede? hashtagiyle kampanya başlatıldı.

Kepsutta yaşayan Gizem Babataşın, kısa süre önce S.Ş. ile nişanlandığını, bu sürede psikolojik taciz ve tehdide maruz kaldığı öne sürüldü. Baskılara dayanamayan Gizemin bu yüzden nişanlısından ayrıldığı belirtildi. Pazartesi akşam saat 20.00de genç kızın ve ailesinin yaşadığı Kepsut L Tipi Cezaevi Lojmanlarına gelen eski nişanlının işten dönen Gizemin aracını durdurduktan sonra bayıltıp kaçırdığı iddia edildi. Gizemin kaçırılmasının ardından jandarma, genç kızın bulunması için harekete geçti. Gizem ve eski nişanlısına ulaşmaya çalışan jandarma, zorla kaçırma dışında genç kızın kendi isteği ile kaçmış olabileceği olasılığı üzerinde de duruyor. S.Ş. ve annesinin Babataş ailesini arayarak Kızınız bizde dedikten sonra telefonu kapattığı, konuşma esnasında Gizemin ağlama seslerinin de duyulduğu iddia edildi.

Bu arada sosyal medyada #GizemNerede? Hashtagiyle genç kız için kampanya başlatıldı. Olay sosyal medyaya yansıyınca Aile ve Sosyal Güvenlik Politikaları Bakanlığının da dikkatini çekti ve soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git