Bana yardım et!

Sevgilisi ölünce kendisini vuran Derman'ın son sözü, 'Bana yardım et' olmuş

Haberler 22.01.2021 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, kalp krizi nedeniyle ölen sevgilisi Medeni Aykaln (45) ardndan hastane koridorunda gösüne dayad tabancay ateleyen Derman Bakrn (25) intiharyla ilgili yeni ayrntlar ortaya çkmaya balad. Görgü tanklarndan hastanedeki güvenlik görevlisi slam C.nin, ifadesinde, Ölen kiinin olu, bana Telefon ifresini örenelim deyince kadnn yanna çktk. Olu, 2 dakika yalnz kalmak istiyorum dedi. çktm, polisi aradm. Hemen peinden olu yanma geldiinde tek el silah sesi duyduk. Kadn koltuk üzerinde kanlar içinde gördüm. Bana elini uzatarak, Aabey bana yardm et dedi diye konutuu örenildi.

Olay, önceki gün saat 21.00 sralarnda Kayapnar ilçesindeki özel hastanede meydana geldi. Diyarbakrda özel eitim kurumunda rehber öretmen olan Derman Bakr, iddiaya göre, akam saatlerinde Bismil ilçesinde sevgilisi Medeni Aykal ile görütü. Aykal, bu srada kalp krzi geçirdi. hbar üzerine gelen salk görevlilerince ilk müdahalesi yaplan Aykal, salk görevlilerince ambulansla hastaneye kaldrld. Aykal, doktorlarn tüm çabasna ramen hayatn kaybetti.

HASTANE KORDORUNDA KENDSN VURDU

Medeni Aykaln ölümünün ardndan hastanenin koridorunda bekleyen sevgilisi Derman Bakr, çantasndan çkard tabancay gösüne dayayarak, ateledi. Ar yaralanan ve acil serviste hemen müdahale edilen Bakr da kurtarlamad. Medeni Aykaln cenazesi, dün sabah saatlerinde yaknlar tarafndan teslim alnarak, çnar ilçesinde topraa verildi. Derman Bakrn cenazesi de dün otopsi ilemlerinin tamamlanmasnn ardndan ailesi tarafndan teslim alnarak, memleketi Mardinin Nusaybin ilçesinde topraa verildi.

SEVGLSNN ALES LE TARTIMI

ntiharn ardndan l Emniyet Müdürlüü, olayla ilgili soruturma balatt. Medeni Aykaln kalp krizi geçirdiini örenen ailesi ve yaknlarnn hastaneye geldii ve bu srada Derman Bakr ile karlat ortaya çkt. Aykaln çocuklar ile Bakr arasnda tartma çkt, ailenin genç kadn tehdit ettii, bu nedenle hastane çalanlarnn Bakr baka kata götürdüü örenildi.

OLU YAPTIKLARIN YANINA KALMAZ DEM

Polis ekiplerince hastanedeki güvenlik görevlisi ve olayn tan olan slam C.nin ifadesine bavuruldu. slam C., olay ann öyle anlatt: Bir kii, kalp krizi geçirdii üphesiyle ambulansla hastaneye getirildi. Yannda bir kadn da vard. Bir süre sonra kalp krizi üphesiyle hastaneye getirilen kii, doktorlarn müdahalesine ramen kurtarlamad. Kalp krizi geçiren kiinin yaknlar da bu srada hastaneye geldi. Ölen kiinin olu olduunu örendiim kii, genç kadn görünce üzerine yürüyerek, Bu yaptklarn yanna kalmaz gibi kelimeler söyledi. Ben de hemen araya girdim. Dier yaknlar da bana Bu kadn buradan götür. Daha büyük sknt çkmasn dedi

TELEFON FRES çN YANINA GTMEK STEM

Derman Bakr yaanan gerginlik üzerine acil servisten 1inci kata götürdüünü söyleyen slam C., Bu srada bana bir telefon verdi. Bu kalp krizi geçiren kiinin, oluna verirsin dedi. Ben de telefonu alp götürdüm. Teslim edince de ifresini bilmiyorum telefonun. Beni kadnn yanna tekrar götür dedi. Ben de Olmaz dedim ancak srar edince de elik ettim. Beraber kadnn yanna gittik diye konutu.

slam C., Dermann telefonu aldn belirterek, Kadna telefonu verdi. Telefonla urarken olu bana 2 dakika yalnz kalmak istiyorum dedi. Bu srada 155i aradm. Hemen peinden olu olduunu bildiim kii, yanma geldiinde tek el silah sesi duyduk dedi.

BANA ELN UZATARAK, YARDIM ET, DED

Silah sesini duymalarnn ardndan Aykaln olu ile koarak Derman Bakrn yanna gittiklerini söyleyen slam C., Kadn koltuk üzerinde kanlar içinde gördüm. Bana elini uzatarak, Aabey bana yardm et dedi. Ben de acil servise koarak yardm istedim. Sedyeyle acile tadlar. Ksa bir süre sonra da kadnn öldüünü örendim diye konutu.

DERMANIN AABEY: NTHARINA SEBEP OLANLARDAN KAYETçYM

Bilgisine bavurulan Derman Bakrn aabeyinin ise 1,5 yl önce rehberlik öretmenlii için Diyarbakra gelmiti. Herhangi bir psikolojik sorunu yoktu. Bildiim kadaryla husumetli olduu kii ya da kiiler de yoktu. Zaten en son annemle telefonla görümütü. Bir sorunu olmu olsa ona söylerdi. Kardeimin intiharyla ilgili sebep olan kii ya da kiiler tespit edilirse ikayetçiyim dedii örenildi.

Ana Sayfaya Git