Barışmaya gittiği eşini tabancayla vurdu

Gaziantep'te, Yunus M. (32) aldıkları boşanma kararı üzerine babaevine dönen 2 çocuk annesi eşi Sibel M.'yi (23) tabancayla vurarak ağır yaraladı. Genç kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, kaçtıktan sonra yakalanan koca, adliyeye sevk edildi.

Haberler 31.01.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay önceki gün 60nc Yl Mahallesinde, Sibel M.nin babas akir Polatn evinde meydana geldi. Sibel M. ve ei Yunus M., 3 ay önce anlaamadklar için boanma karar ald. Buna ramen çift ayn evde yaamaya devam etti. Ancak 26 Ocak günü, koca, Sibel M.ye babasnn evine gitmesini söyledi. Sibel M. de 2 çocuunu alp, babasnn evine gitti.

Yunus M., önceki gün sabah kaynvalidesi Döne Polat arayarak, piman olduunu, gelip ei ile konumak istediini söyledi. Geldii adreste einden kapnn önüne inmesini isteyen koca, evin merdivenlerinde Sibel M.ye tabancayla pe pee ate etti. Saldrgan koca kaçarken, ar yaralanan Sibel M. ambulansla hastaneye kaldrld.

KIZIMI KANLAR çNDE GÖRDÜM

Youn bakm ünitesinde tedaviye alnan Sibel M.nin annesi Döne Polat, damadnn en ar ekilde cezalandrlmasn istedi. Döne Polat, Beni telefona arayp, Sibel ile konumak istediini söyledi. Babas izin vermeyince de eve gelmemesini söyledim. Yunus bana eve çkmayacan Sibel ile kapda 2 dakika konuacan söyledi. Sibel aaya inerken silah sesleri geldi. Koup baktmzda kzm kanlar içinde gördüm. Doktorlar durumu ar diyor dedi. Baba akir Polat da damadna en ar cezann verilmesini istediklerini ifade etti.

Saldrdan ksa süre sonra polisler tarafndan yakalanan Yunus M., dün adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git