'Barutlar' suç örgütüne operasyon: 20 gözaltı

Polis ekipleri, çok sayıda suça karıştığı belirlenen ve 'Barutlar' olarak bilenen suç örgütüne operasyon düzenledi. Operasyonda 20 kişi gözaltına alındı, çok sayıda çek-senet, uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi.

Haberler 24.10.2020 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara Emniyet Müdürlüü Organize Suçlarla Mücadele ubesi ekiplerinin yapt çalma sonras, çok sayda suça kart tespit edilen ve Barutlar olarak bilenen suç örgütü takibe alnd. Polisin teknik ve fiziki takibi sonras, 22 ev ve 4 i yerine e zamanl operasyon düzenlendi. Operasyonda, örgüt lideri H. B. ile birlikte 20 üpheli gözaltna alnd. Firari 4 üphelinin yakalanmas için de çalma balatld.

Bu arada üphelilerin ev ve i yerinde yaplan aramada, çok sayda çek-senet, uyuturucu madde, krmz ve yeil reçete tabi haplar, deiik çaplarda tabanca ve bu tabancalara ait fiekler ele geçirildi.

DER GRUPLARLA çATIMA çNDE OLDUKLARI BELRLEND

üphelilerin, Altnda bölgesindeki kentsel dönüüm çalmalar sonrasnda bölgede yeniden yaplanmaya çalt ve bu nedenle bölgedeki dier gruplarla çatma içinde olduklar belirlendi. üphelilerin ayrca Uyuturucu madde ticareti, Kumar oynanmas için yer ve imkan salama, Tefecilik, Kasten yaralama gibi çok sayda suça kartklar tespit edildi. Soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git