Başkent Ankara şimşek fırtınası başladı

Ankara'da, akşam başlayan gök gürültülü sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Gök gürültüsü ve şimşekler, tedirginlik yaratırken yıldırım düşme anı kameraya yansıdı.

Haberler 23.06.2020 - 02:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada, akam balayan gök gürültülü saanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri olutu. Gök gürültüsü ve imekler, tedirginlik yaratrken yldrm düme an kameraya yansd.

Bakentte, akam saatlerinde balayan gök gürültülü saanak, yaam olumsuz etkiledi. Ya nedeniyle Altnda ilçesinde baz cadde ve sokaklar göle döndü. Su birikintisine girmek istemeyen sürücülerin araçlaryla kaldrmlardan ilerledii görüldü. Ankara tfaiyesi ve ASK ekipleri, su baskn riskine kar, köprü, alt geçit ve tünel yaknlarnda hazr bekledi.

Yan yan sra etkili olan gök gürültüsü, imek ve yldrmlar da vatandalar tedirgin etti. çakan imeklerle gökyüzü aydnland. Yenimahalle ilçesi Yakack Mahallesinde bulunan alana yldrm düme an bir vatandan cep telefonu kamerasna yansd.

Krkkalede imekler geceyi aydnlatt

Krkkalede gece saatlerinde balayan gök gürültülü saanak ya ile birlikte çakan imekler gökyüzünü aydnlatt. Meteoroloji Genel Müdürlüünün son verilerine göre, Krkkalede akam saatlerinden itibaren il genelinde gök gürültülü ve saanak ya bekleniyordu. Kentte ksa kesitler halinde yaan saanak ya gece geç saatlere kadar devam ederken, gecenin karanln aydnlatan ise imekler oldu. Geceyi gündüz gibi aydnlatan imekler saniye saniye kaydedildi. Nur Camii ile birlikte objektiflere yansyan imeklerin görüntüleri kentin baz bölgelerinde ortaya esiz gece manzaralar çkard.

Ana Sayfaya Git