Başkent Ankara'da olaylı gece, polis aracına saldırı

Başkent Ankara'da polis aracına kalaşnikoflu saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldrı da polis memuru yaralanırken, saldırganlar ise kaçtı.

Haberler 02.05.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakent Ankarada gecenin geç saatlerinde yanana olay da, polise silahl saldr düzenlendii örenildi. Ankarada polisin dur ihtarna uymayan bir araç içeirisndeki üç kii,, kalanikof silahlarla ate açmaya balad. Düzenlenen saldr sonrasnda polisler yaralanrken, saldrganlarn kaçt ve aranma çalmalarnn kaydedildii açkland.

geçen hafta Esat Caddesinde gece kulübüne yönelik kalanikoflu saldr sonras kaçan saldrganlarn yakalanmas için çalma balatan Ankara Emniyet MüdürlüüGasp Büro Amirlii ekipleri, Mamak ilçesi ahap Gürler Mahallesinde bir adrese operasyon düzenledi.

üpheli üç kiinin 06 AB 6115 plakal otomobille kaçmaya çaltn fark eden polis ekipleri müdahalede bulundu. Bunun üzerine zanllar polisin dur ihtarna uymayarak kalanikof silahlarla ate etti. Açlan ilk ate sonucu polis memuru Avni A. yaraland.

SALDIRGANLAR KAçTI

Saldrganlar daha sonra yaya olarak gecekondu bölgesine kaçp izlerini kaybettirdi. Yaral polis memuru Avni A, olay yerine gelen meslektalar tarafndan Ankara Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld.

Ana Sayfaya Git