Başsavcının FETO tarafından suikast girişimi iddialarında son dakika gelişmesi

Denizli'de geçtiğimiz hafta içerisinde o elim kaza da hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin ölümüne mahal veren kamyonun şoförü adliyeye sevk edildi.

Haberler 14.05.2017 - 14:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizlide geçtiimiz hafta içerisinde o elim kaza da hayatn kaybeden Denizli Cumhuriyet Basavcs Mustafa Alper ve makam oförü Muzaffer Akehirlinin ölümüna mahal veren kamyonun oförü adliyeye sevk edildi. Kaza deil de bir suikast olduu iddialar geçtiimiz günlerde ortaya atlrken, soruturmalar kaza olduu yönünde belirlenmiti. Son dakika sürücünün mahkemeye sevkedilmesi sonrasnda tekrardan suikast iddialr gündeme çkt.

Hafriyat yüklü kamyonun oförü U.T. ile kamyon sahibi Z.Ann emniyetteki ilemleri tamamland. üpheliler, taksirle birden fazla kiinin ölümüne neden olmak suçlamasyla adliyeye sevk edildi.

Youn güvenlik önlemleri eliinde iki ayr araçla adliyeye getirilen zanllarn savclktaki ilemleri sürüyor.

Kamyon oförü U.Tnin, emniyetteki ifadesinde korktuu için kazann ardndan aracndan indikten sonra uzaklatn söyledii örenildi.

Denizli Cumhuriyet Basavcs Mustafa Alperin (48) bulunduu, makam oförü Muzaffer Akehirlinin kulland 20 AB 548 plakal Otomobil, 10 Maysta Denizli D Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumuna giderken Salihaa yolu üzerindeki kontrolsüz kavakta U.T. (53) yönetimindeki 64 DL 821 plakal hafriyat yüklü kamyonla çarpmt. Kamyonun üzerine devrildii otomobildeki Basavc Alper ile makam oförü Akehirli hayatn kaybetmi, koruma polisi Ramazan Uur yaralanmt.

Aracn terk ederek kaza yerini uzaktan izleyen kamyon oförü U.T. ile aracn sahibi Z.A. gözaltna alnm, taeron irkette çalanlarn ifadesine bavurulmutu.

Bir ay önce alkollü yakaland için ehliyetine 2019a kadar el konulan kamyon oförü U.Tnin SRC belgesinin olmad, kamyonun tonaj snrnn üstünde yük tad tespit edilmi, kazadan 4 gün önce kente gelen U.Tnin, altyap iini alan taeron irketteki kamyonu kullanmaya balad örenilmiti.

Ana Sayfaya Git