Batman Kozluk'ta EYP'li saldırı

Batman Kozluk'ta son dakika patlama. Kozluk'a bağlı Yedibölük Köyü civarında teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirildiği öğrenildi. EYP'nin karakola malzeme götüren ve içerisinde sivillerin bulunduğu otomobilin geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti,

Haberler 26.05.2017 - 21:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Kozlukta son dakika patlama. Kozluka bal Yedibölük Köyü civarnda teröristlerin döedii el yapm patlaycnn infilak ettirildii örenildi. EYPnin karakola malzeme götüren ve içerisinde sivillerin bulunduu otomobilin geçii srasnda infilak ettirilmesi sonucu bir kii hayatn kaybetti, bir kii de yaraland.

Olay, Kozluk ilçesi Yedibölük Köyü mevkiinde, saat 19.00 sralarnda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, teröristler tarafndan daha önceden yola tuzaklanan el yapm patlayc, köy karakoluna malzeme tayan sivil otomobilin geçii srasnda infilak ettirildi. Patlamada, araçta bulunan dris Yüksel (26) olay yerinde hayatn kaybetti, lyas çetinba (45) ise ar yaraland. Durumun örenilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Yaral çetinba, ambulansla götürüldüü Kozluk Devlet Hastanesinde yaplan ilk müdahalesinin ardndan Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldrld.

Bölgede geni kapsaml operasyon balatld.

Ana Sayfaya Git