Batman Valiliği dolandırıcılara karşı uyardı

Batman’da vali ve bazı kurum yöneticilerinin ismini kullanarak yardım toplayan kişilere karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

Haberler 06.10.2017 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda baz kiililerin, vali veya baka kurum müdürlerinin ismini kullanarak yardm ad altnda i adamlarndan para istendiinin tespit edilmesi üzerine valilikten açklama geldi.

Konuyla ilgili Batman Valiliinden yaplan açklamada, Zaman zaman ilimizden veya baka illerden art niyetli kiilerin kendilerini Batman Valisi veya baka bir kamu kurumunun yöneticisi olduunu tantarak, yardm talebi ad altnda i adamlarndan para istediine dair duyumlar alnmaktadr. Batman Valiliinin veya herhangi bir kamu kurumunun i adamlarndan ya da vatandalarmzdan herhangi bir amaçla yardm toplama gibi bir yöntemi bulunmamaktadr. denildi.

DOLANDIRICILARA KARI UYARI

Açklamann devamnda u ifadelere yer verildi: Muhtaç, engelli veya dier bavuru sahibi tüm vatandalarmza yardmlar Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfmz (SYDV) tarafndan yaplmaktadr. Valiliimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adn kullanarak yardm toplamaya çalan dolandrclara hiçbir ekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karlaan vatandalarmzn ise Batman Valiliinin 0488 213 10 01, Emniyet Müdürlüünün 155 veya Jandarma Komutanlnn 156 numaral telefonlarn arayarak ihbarda bulunmas rica olunur.

Ana Sayfaya Git