Batman Valisi, nevruz ateşi yaktı

Batman'da düzenlenen etkinlikte nevruz ateşi Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin tarafından yakıldı.

Haberler 22.03.2021 - 07:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Valilii tarafndan nevruz kutlama etkinlii düzenlendi. Batman Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlie Vali ve Belediye Bakanvekili Hulusi ahin ve ei Ebru ahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. dris Demir, Emniyet Müdürü Körolu Kraç, Jandarma Alay Komutan Albay sa çakmak, kamu kurum amirleri ile çok sayda davetli katld.

VAL VE E YUMURTA TOKUTURDU

Düzenlenen etkinlikte, nevruz ateini Vali Hulusi ahin, ei Ebru ahin ile birlikte yakt. Daha sonra etkinlie katlan gençlerle halay çeken ahin çifti, birbirleriyle yumurta tokuturdu. Vali ahinin tokuturduu yumurtann 2 kez krlmas, ilginç görüntüler ortaya çkard.

MASKE VE MESAFEYE DKKAT EDLD

Koronavirüs tedbirlerinin alnd etkinlikte konuan Vali ahin, Bugün 21 Mart nevruz günü. Baharn bayram. Biz de Batmanda nevruzu cokuyla kutluyoruz. Salgndan dolay maskeye ve mesafeye gayret ederek, kutlamalar gerçekletiriyoruz. Birliimizin, beraberliimizin, kardeliimizin enliini hep birlikte Batmanda gerçekletiriyoruz dedi.

Etkinlikler kapsamnda, halk oyunlar ekibi de gösteri yapt.

Ana Sayfaya Git