Batman'da 500 yetim çocuk için iftar sofrası kuruldu

Aralarında Afganistan, Irak ve Suriyeli yetimlerin de bulunduğu 500 yetim çocuk, aileleri ile birlikte Umut Kervanı Derneği Batman Şubesi tarafından organize edilen iftar sofrasında bir araya geldi

Haberler 01.06.2017 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda, aralarnda Afganistan, Irak ve Suriyeli yetimlerin de bulunduu 500 yetim çocuk, aileleri ile birlikte Umut Kervan Dernei Batman ubesi tarafndan organize edilen iftar sofrasnda bir araya geldi.

Bir düün salonunda organize edilen iftar programnda gazetecilere açklama yapan Umut Kervan Batman ubesi Bakan Mehmet Ali Ik, Hz. Muhammedin emaneti olan yetimlerle bir araya gelmenin mutluluk ve heyecann yaadklarn söyledi.

500 YETM çOCUK

Amaçlarnn toplumda bu konuda duyarllk ve farkndalk oluturmak olduunu vurgulayan Ik, öyle devam etti:

Umut Kervan olarak ramazan aynda geleneksel hale getirdiimiz sofralarmz fakir ve muhtaçlarla paylamak adna bu program düzenledik. Batmanda ikamet eden yetim, dul ve muhtaç durumda olan, mülteci durumunda olan Suriyeli, Afganistanl mültecilere yönelik olarak düzenlediimiz bu programda yüzlerce ailemizi arladk. Amacmz, toplum içerisinde bu tür eyleri artrmak, fakir ve muhtaçlar hatrlamak ve onlar sevindirmektir.

Ana Sayfaya Git