Batman'da alışveriş merkezinde yangın

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı Çalışmalara Batman'daki ekiplerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen ekipler de katıldı Vali Hulusi Şahin "Herhangi bir ölü veya yaralımız yok. En büyük memnuniyetimiz bu"

Haberler 27.06.2020 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda bir alveri merkezinde çkan yangn, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altna alnd.

Merkez Belde Mahallesinde bulunan kentin en büyük alveri merkezlerinden birinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangn çkt.

hbar üzerine olay yerine Batman itfaiyesine bal çok sayda ekip gelerek yangna müdahale etmeye balad. Batman Emniyet Müdürlüüne bal TOMAlar da söndürme çalmalarna katld.

Yangnn büyümesi üzerine Batman Belediyesi itfaiye ekipleri ve TOMAlarn yan sra TÜPRA, Karayollar, Kozluk Belediyesi, Tarm ve Orman l Müdürlüü, çevre ve ehircilik l Müdürlüü ile Diyarbakr Büyükehir Belediyesi itfaiye ekipleri de çalmada yer ald.

ALIVER MERKEZNDE YANGIN

Kontrol altna alnan yangnda, soutma çalmas yürütülüyor.

Batman Valisi Hulusi ahin ve l Emniyet Müdürü Körolu Kraç, yangn söndürme çalmalarn yerinde takip etti.

Vali ahin, gece 04.00 sralarnda çkan yangnn kontrol altna alndn belirterek, öyle konutu:

Yaplan ilk incelemelerde, yangnn manav reyonunun bulunduu klimada bir elektrik kontandan dolay çktn söylüyorlar. Gerçekten büyük bir yangn oldu. çünkü maazann giyim ve oyuncak bölümünde bulunan plastikler tututu, zehirli gazlar ve dumanlar da çkt. Bundan dolay yangn büyüdü. Batman Belediyesi, l Özel daresi, TÜPRA, Hava Üssü, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, komu ilçelerin belediyelerinin itfaiyeleri ile yangna müdahale ettik. u anda yangn kontrol altnda. Herhangi bir ölü veya yaralmz yok. En büyük memnuniyetimiz bu.

Ana Sayfaya Git