Batman'da evde patlama: 2'si ağır, 4 çocuk yaralı

Batman merkez Yeşiltepe Mahallesi'nde bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 4 çocuk yaralandı.

Haberler 15.08.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeiltepe Mahallesinde bir evde bugün saat 17.00 sralarnda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada, 2si ar, 4 çocuk yaraland. Olay yerine polis, iftaiye ve salk ekipleri sevk edildi. Yaral çocuklar devlet hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd. Polis, patlamann gerçekletirdii evde inceleme balatt. lk incelemeye göre, piknik tüpünün patlad belirtildi.

YARALI çOCUKLARIN TEDAVS SÜRÜYOR

Batman merkez Yeiltepe Mahallesinde bir evde piknik tüpü kaynakl olduu öne sürülen patlamada yaralanan karde olan Harun D. (12), Mervan D. (6) ve Servan D. (4) ile kuzenleri Enes D.nin (9) Batman Devlet Hastanasinde tedavisi sürüyor. Patmannn kesin nedeni ile ilgili patlayc uzmanlar da çalmalarna devam ediyor.

VALLKTEN AçIKLAMA

Batman Valilii yaanan patlama ile ilgili yapt yazl açklamada, bugün merkez Yeiltepe Mahallesinde bir evin bahçesinde nedeni belli olmayan patlama sonucu yalar 4, 6, 9 ve 12 olmak üzere 4 çocuk patlama esnasnda yaralandn belirterek, Yararlanan çocuklar hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnmtr. çocuklardan 2si ayakta tedavi edilirken, 2sinin ise hastanede tedavileri devam etmektir. Patlamada yararlanan çocuklarn hayati tehlikesi bulunmamaktadr. Olayla ilgili inceleme devam etmektedir. Teknik incelemenin tamamlanmasnn ardndan gerekli açklama yaplacaktrdenildi.

Ana Sayfaya Git