Batman’da işgalcileri telin açıklamasına davet

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanlığı, Siyonist işgalcilerin Kudüs'te estirdiği teröre dikkat çekmek için yarın yapacak kitlesel basın açıklamasına tüm halkı davet etti.

Haberler 01.08.2017 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siyonist igalcilerin Kudüste estirdii teröre dikkat çekmek amacyla HÜDA PAR Batman Gençlik Kollar l Bakanl tarafndan kitlesel basn açklamas düzenlenecek.

Konuyla ilgili HÜDA PAR Batman Gençlik Kollar l Bakan M. Enes mir tarafndan yaplan açklamada, yarn saat 18.00de Cumhuriyet Meydannda Kudüs çin YolAçIK sloganyla yaplacak etkinlie tüm Batman halk davet edildi.

mir, HÜDA PAR Gençlik Kollar Genel Bakanlnn, Siyonist igalcilerin Kudüste estirdii teröre dikkat çekmek için Kudüs çin YolAçIK sloganyla 11 ilde bisiklet turu düzenleyeceini anmsatt.

Kendilerinin de düzenlemek istedii bisiklet turuna Valilikten izin verilmediini, ancak kitlesel basn açklamas yapabileceklerini belirten mir, HÜDA PAR Batman Gençlik Kollar olarak bizler de Kudüs için pedal çevirmek istedik fakat Valilik bu etkinliimize izin vermedi. Biz de etkinliimizi basn açklamas olarak yapacaz. Siyonistlerin 14 Temmuzda Mescidi Aksay ibadete kapatacak kadar pervaszlamas ve bu zalimce karara kar direnen Filistinli kardelerimizi ehit etmesi bizleri derinden üzmütür. Bizler de elimizden geldii kadar bu zulme kar aya kalkp tepki vermek istiyoruz. Saat 18.00de Cumhuriyet Meydannda yapacamz basn açklamasna vicdan sahibi tüm halkmz bekliyoruz. ifadelerini kulland. (LKHA)

Ana Sayfaya Git