Batman'da kaçırılan kişi, polisin operasyonuyla kurtarıldı

BATMAN'da, oto galericilik yapan ve önceki gün silahlı bir grup tarafından kaçırılan H.G., polisin düzenlediği operasyon ile kurtarıldı. Kaçırılma olayı ile ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Haberler 04.10.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 04.10.2017 - 10:13

Batman Valilii bir kiinin silah zoruyla kaçrld ihbarnn alnmas üzerine Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri bu kiinin kiralk araçla kaçrld ve olay yerinde yaplan incelemelerde bo kovan ve bu kiinin kaçrlrken ayandan siyah renkli spor ayakkab bulunduu belirtildi. Valilik açklamasnda öyle denildi:

NEFES KESEN OPERASYON

Cinayet Büro Amirlii görevlilerimizin yapm olduklar çok yönlü ve kapsaml aratrmalarda kaçrlan ahsn rehin tutulduu kiralk ev tespit edilmi ve evden Beni Kurtarn sesinin de duyulmas üzerine eve yaplan operasyonda kaçrlan ahs ile ahs silah zoruyla kaçrdklar tespit edilen S.ç., Y.T. ve ya küçük bir ahs ile evin önünde gözcülük yapan S.K. isimli ahslar yakalanarak gözaltna alnmtr. Bahse konu evde yaplan aramada buzdolab içerisine zulalanm vaziyette 1 adet tabanca ve 1 adet kurusk, gözcülük yapan S.K. isimli ahsn üst aramasnda ise 1 adet tabanca, 2 adet arjör ile 27 adet fiek ele geçirilmitir. Yakalanarak gözaltna alnan 4 ahs l Emniyet Müdürlüümüzde tamamlanan ilemlerinin ardndan adli mercilere sevk edilecektir.

Ana Sayfaya Git