Batman'da silahlı soygun, güvenlik kamerasına yansıdı

Batman’da bir markette silahlı soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüleri izleyen polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu soyguncuyu yakaladı.

Haberler 23.02.2019 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman merkez Pnarba mahallesindeki bir markete bir hafta önce gelen silahl kii, kasiyerden kasadaki paralar vermesini istedi. Market çalan kasada bulunan bin liray soyguncuya verdi. Soyguncu olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. hbar üzerine markete gelen polis ekipleri, marketteki güvenlik kamerasn izledi. Görüntüleri izleyen ekipler, silahl soyguncunun hrszlk suçundan aranan kii olduunu tespit etti. Yaplan takip sonucu soyguncu dün akam kent merkezinde bir adreste yakalanarak polis merkezine götürüldü.

SOYGUN KAMERADA

Market sahibi aban Sanmaz, soygun annda kardei ve bir arkadann markette olduunu ifade ederek, Hrsz, kardeim ve arkada yemek yedikleri esnada markete geliyor. çerii girdii gibi kasadaki tüm paralarn kendisine verilmesini istiyor. Bunun üzerine kardeim de kasada bulunan bin liray vermek zorunda kalyor. Hrszn yakalandn örendik, kendisinden davacyz dedi. Soyguncunun emniyetteki ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git