Bayırbucak Türkmenlerine özel iftar saati

Hatay Yayladağı ilçesinde Bayırbucak Türkmenlerine iftar programı düzenlendi Düzenlenen iftar programını Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziantep İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edildiği belirtildi.

Haberler 23.06.2017 - 02:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatay Yaylada ilçesinde Bayrbucak Türkmenlerine iftar program düzenlendi Düzenlenen iftar programn Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziantep l Bakanl ve Alperen Ocaklar Eitim Kültür ve Dayanma Vakf Genel Merkezi tarafndan organize edildii belirtildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziantep l Bakanl ve Alperen Ocaklar Eitim Kültür ve Dayanma Vakf Genel Merkezi tarafndan Hatayn Yaylada ilçesinde yaayan Bayrbucak Türkmenleri için iftar program düzenlendi.

Yaylada Semt Pazarndaki etkinlik, Kuran- Kerim tilavetiyle balad.

Suriyede hayatn kaybedenler için yaplan duann ardndan iftar yapld.

Alperen Ocaklar Genel Bakan Yardmcs Kürat Mican, yapt açklamada, yaklak 3 yldr BBP ve Alperen Ocaklar Vakf olarak, Suriyedeki mazlumlarn yannda olduklarn bildirdi.

Mübarek ramazan aynda ekmeklerini Bayrbucak Türkmenleriyle paylamak istediklerini belirten Mican, unlar kaydetti:

Yaklak 300 Türkmen aileyle iftarmz yaptk. Onlara hal hatr sorduk. htiyaçlarn dinledik. BBP, Alperen Ocaklar ve Avrupa Türk Birlii Federasyonuyla buradaki madur kardelerimizi bayram öncesi bir nebze de olsa sevindirmek, onlarn yannda olduumuzu hissettirmek adna buradaydk. nallah yarn da toplam olduumuz fitre ve zekatlarn datmn yapacaz.

Programa, Avrupa Türk Birlii Genel Bakan Yardmcs smail Cenik ve Yönetim Kurulu Üyesi Eba Müslüm Levent, Alperen Ocaklar Genel Bakan Yardmcs Fazl Centilmen, BBP Gaziantep l Bakan hsan Kaya da katld.

Ana Sayfaya Git