Bayram kazaları yüreklere kor alevler düşürüyor! Kaza bilançosu ağırlaşıyor

Cuma akşamı bayram tatilinin başlaması umutlarla dolu yolculukların da başlangıcı iken, bayram kazaları da yüreklere kor alev düşürmeye devam etmekte. Ülkenin ir çok yerinde yaşanan kazalara yenilerinin eklenmesinden korkuluYOR

Haberler 25.06.2017 - 02:46 Son Güncelleme : 25.06.2017 - 03:02

Cuma akam bayram tatilinin balamas umutlarla dolu yolculuklarn da balangc iken, bayram kazalar da yüreklere kor alev düürmeye devam etmekte. Ülkenin ir çok yerinde yaanan kazalara yenilerinin eklenmesinden korkulurken, bayram balamadan meydana gelen kazalarda hayatn kaybedenlerin saysnn 10un üzerinde olduu açkland. stanbul, Tekirda, Marmaris, Adyaman, Samsun, Konya, Kütahya, Manisa, Eskiehir, Uak, Zonguldak, Kütahya, Karabük ve Ankarada meydana gelen kazalarda 14 kii hayatn kaybetti, 90 kii ise yaraland.

ERZNCANDA KAZA

Erzincanda önünde SEYREDEN TIRa arkadan çarpan otomobildeki 5 kii hayatn kaybetti. Bu srada Erzincandan karayolu ile baba oca olan Refahiye lçesine bal Kay Köyüne gitmek için yola çkan Babakan Yldrm, kazay görünce konvoyu durdurup yetkililerden bilgi ald.Bilgiye göre Serkan Göl yönetimindeki 76 AJ 133 plakal TIRa arkadan çarpt. Kazada, otomobilde bulunan dris Ayhan, Mecit Düzgün, Necmettin Düzgün ile Tuncay Demirta olay yerinde hayatn kaybetti, Resul Faruk Ayhan ise ar yaraland.

BACILARDA KAZA

stanbul Baclar TEM otoyolunda korkunç kaza yaand. Cenazeye giden servis minibüsü bariyerlere çarpp takla att. Kazada 15 kii yaralanrken, minibüste skan bir kii itfaiye ve vatandalarn yardmyla kurtarld. Durmu Eraslan yönetimindeki 34 DU 7334 plakal servis minibüsü, çekmeköyde bir cenazeye giderken, ayn yönde seyir eden bir otomobilin sktrmas sonucu hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpt. çarpmann etkisiyle minibüs takla atarak yol kenarnda durabildi. Kazada minibüste bulunan 2si ar 15 kii yaraland.

ESKEHRDE KAZA

Eskiehirde halk otobüsü ile otomobilin çarpmas sonucu meydana gelen trafik kazasnda 7 kii yaraland. Sefer O. idaresindeki 43 RE 943 plakal otomobil ile Hasan Y. hakimiyetindeki 26 H 0013 plakal halk otobüsü kavakta çarpt. Kazada otobüste bulunan Yusuf K. (14), Deniz Ö. ve Demir Ö. ile otomobilde bulunan Sefer O., Nemuse O., Yusuf O. (16) ve Kudret O. (22) yaraland. Yarallar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldrld. Bir süreliine ulama kapatlan yol, araçlarn kaldrlmasnn ardndan kademeli olarak trafie açld.

SALHLDE KAZA

Manisann Salihli lçesinde, krmz k ihlali yapt iddia edilen motosiklet ile otomobilin çarpmas sonucu biri çocuk, 2 kii öldü, 4 kii yaraland. Kaza, akam saatlerinde zmir-Ankara karayolu Sart Kavanda meydana geldi. Ankaradan zmir yönüne giden Hüseyin Ak yönetimindeki 06 EV 3373 plakal otomobil, krmz k ihlali yapt öne sürülen 45 yandaki Ümmet Öztürk yönetimindeki plakasz motosikletle çarptktan sonra devrildi. Kazada, otomobilde bulunan 13 yandaki Furkan Ak ile motosiklet sürücüsü Ümmet Öztürk öldüi, Sultan Duman, Serkan Ak, çidem Ak ve Hüseyin Ak ise yaraland.

UAKTA KAZA

Uak merkezde meydana gelen trafik kazasnda 1 kii hayatn kaybederken, 3 kiide yaraland Bar Ünaln (27) kulland araç ile Kenan Gezgiçin kulland otomobil kavakta çarparak yol kenarna savruldular. Kazada Bar Ünal olay yerinde hayatn kaybetti. Hayatn kaybeden sürücünün ei Betül Ünal ve dier araçta bulunan Kenan Gezgiç ve ei yaral olarak hastaneye kaldrld.

ANKARADAK DOLMU KAZASI

Bakent Ankarada bir dolmu ile otomobilin çarpmas sonucu 16 kii yaraland. Hipodrum Caddesinden Yenimahalle istikametine giden 01 BRB 56 plakal otomobil kontrolden çkarak önce kaldrma çarpt ardndan da kar eride geçerek Sinsan-Ulus hattnda çalan 06 J 1894 plakal dolmua çarpt.

ADIYAMAN KAHTADA KAHREDEN HABER

Adyamann Kahta ilçesinde otomobilin arampole yuvarlanmas sonucu meydana gelen trafik kazasnda, 3 kii hayatn kaybederken 3 kii ise yaraland. Meydana gelen trafik kazasnda, otomobil sürücüsü Hüseyin Sert ile otomobilde bulunan Aysel Sert (37) olay yerinde feci ekilde hayatn kaybederken, Yusuf Eymen Altu (1), Aynur Yolcu (23), Esma Altu (26) ve Saadet Yolcu (46) yaraland. Yarallar olay yerine gelen 112 ekiplerince ilk müdahalesinin ardndan ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldrld. Hastanede tedavi altna alnan yarallardan Saadet Yolcu yaplan bütün müdahalelere ramen hayatn kaybederken, 1 yandaki Yusuf Eymen Altu ise salk durumunun ciddiyetini korumas üzerine ambulansla Adyaman Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld.

Ana Sayfaya Git