Bayrampaşa Sanayi Sitesinde son dakika büyük yangın

Bayrampaşa'da bulunan sanayi sitesinde yer alan bir depoda başlayan yangına müdahale edilmeye devam ediyor. Çevre ilçelerden çok syıda itfaiye erlerinin söndürme çalışmalarına dahil olduğu öğrenildi.

Haberler 18.06.2017 - 13:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bayrampaada bulunan sanayi sitesinde yer alan bir depoda balayan yangna müdahale edilmeye devam ediyor. çevre ilçelerden çok syda itfaiye erlerinin söndürme çalmalarna dahil olduu örenildi.

Bayrampaa Eminta 2 Sanayi Sitesinde bir iplik dokuma atölyesinde bugün sabah saatlerinde yangn çkt. Yangn panie neden olurken, vatandalarn ihbar üzerine olay yerine çok sayda itfaiye ekibi sevk edildi. tfaiye ekipleri i yerinin camlarn krarak yangn ksa sürede müdahale altna ald. Youn duman nedeniyle itfaiye ekipleri ara ara zor anlar yaad. Uzun süren uralar sonunda söndürülen yangnda ölen ya da yaralanan olmazken, i yerinde maddi hasar meydana geldi.

Fabrika içisi Fahrettin Ünsal, Biz makine dairesindeydik. Görmedik, oray bir anda bir baktk ki dumanlar altna ald. Biz arkada iki kiiydik, arkadamzn biri hemen tüplere koyuldu, ben de hemen itfaiyeyi aramaya çaltm. çeride kimse yok. Buras tekstil dokuma bölümü dedi.

Öte yandan, fabrikadaki yangn cep telefonu kamerasyla da kaydedildi. Görüntülerde binadan yükselen alevler ve yaanan panik görülüyor. (milliyet)

Ana Sayfaya Git