Bebeği kurtarmıştı!

Şanlıurfa’da yola doğru hareket eden ve içinde bebek olan bebek arabasını yakalayan kahraman market çalışanı, o anı anlattı. Market çalışanı genç ailelere seslenerek herkesin çocuğuna sahip çıkmasını istedi.

Haberler 27.08.2021 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesi Balarba Mahallesinde meydana geldi. smi örenilemeyen kadn, içinde 2 yandaki bebeinin olduu bebek arabasn marketin önündeki kaldrma brakp, alveri için markete girdi. Bu srada bebek arabas, kendiliinden hareket etti. Durumu fark eden market çalan Kamil Dursun, caddeye doru hareket eden bebek arabasn koarak yakalad. O anlar, marketin güvenlik kamerasna yansd.

ALELER UYARDI

Market çalan Kamil Dursun, bebei kurtard için çok mutlu olduunu belirterek, ailelere seslendi. Dursun, ailelerin çocuklarn yanndan ayrmamas gerektiini ifade ederek, Bebek arabas aa doru ilerledi. O an gördüümde koarak gidip yakaladm. Babas da arkamdan geldi. O an bir ok içerisindeydik. nsanlk görevimizi yaptk. Bir can kurtardmz için mutluyuz. Ailelere unu söylemek isterim. çocuklarnza sahip çkn. çocuklarnz yannzdan ayrmayn. Mutlaka onlarla birlikte olun ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git